Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Sos! Ugye vegre ma megszulok?

Sos! Ugye vegre ma megszulok?

Figyelt kérdés
ma reggel mikor felebredtem volt valami a bugyimon, nyulos nyalkas atlatszo valami szerintem a nyakdugo volt. 39+5 hetes kismama vagyok es mar nagyon szeretnek szulni! azota is a beteten tobbszor volt ilyen nagyon nyulos valami, de nem veres es mindenhol azt olvastam h a nyakdugo rozsaszines vagy veres. van valakinek tapasztalata ilyesmivel? akinek a nyakdugo ment el, aztan szult, max masnap annak magzatviz elfolyassal vagy fajassal kezdodott? lecci irjatok, bocsi ha furan fogalmaztam nagyon izgulok :) ket napja meg zart voltam teljesen
2012. dec. 31. 11:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem mindig kell véresnek lennie a nyákdugónak:)

Ezt sajna nem lehet megmondani, hogy mikor fogsz megszülni.

Nekem egy héttel szülés elött ment el...

2012. dec. 31. 11:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Így van, jól írta 1. válaszoló

Nem minden esetben véres, átlátszó is lehet!

Viszont ahhoz is csatlakoznom kell, hogy ez még nem biztos, hogy azt jelenti, hogy pár napon belül baba lesz, mert nekem is egy héttel előtte kezdett ürülni, folyamatosan nagy mennyiségek... És gyakorlatilag utána is a dokimnak köszönhető, hogy megszületett a picim, mert egész héten, minden nap, mikor megvizsgált tágított kézzel, majd bele pusztultam, de a 4. napon végre beindultak a dolgok...

Szóval kitartás! De lehet még az év első babája a kicsid! :)

2012. dec. 31. 11:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Mindenkinek másmilyen és máskor indul be a szülés. Nekem véres volt mindig, de rá 1 napra megszülettek a gyerekeim.

3 gyerekes

2012. dec. 31. 12:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt véres, hanem barna. 40+3nál kezdett távozni, 40+5nél indult be a szülés fájásokkal és 40+6ra szültem.
2012. dec. 31. 12:43
 5/6 Félőske22 válasza:
Én még csak 20 hetes vagyok, de folyamatosan átlátszó nyálkás folyásom van az elejétől kezdve, szóval az sem biztos, hogy az nyákdugó volt...első szülés előtt rózsaszínes nyákdugó távozott belőlem és egyfolytában hasmenésem volt...4 napra rá szültem.
2012. dec. 31. 14:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Ó nekem a 35. héten elment, 38+4-en indították a szülést. Van, aki utána rögtön szül, van, aki nem, nyilván a terhességi korod alapján te valószínűleg hamarosan babázol. :)))
2012. dec. 31. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!