Mit csináljak, hogy végre meginduljon a szülés?
Szűk 1 ujjnyira nyitva vagyok, de nem akar jönni a picim..
Magas volt a vérnyomásom, kaptam rá gyógyszert, most már normális, de szerdán befektetnek a kórházba még 1 hétre ha nem szülök meg(most jöttem haza a kórházból..:() Nagyon nem szeretnék kórházba feküdni, úgyhogy bármilyen módszer jöhet!!
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!!
39+4hkm
Szia! Két tippet kaptam én is annak idején. 2x bevált az egyik. Az első talán egy kicsit kellemesebb: apával egy fantasztikus szex, persze ehhez nem minden apának van bátorsága. Ez nekünk nem jött be.
A másik viszont 2x is. Kicsit drasztikusabb.
2-3 evőkanál ricinus (gyógyszertárban kapható) 1 kifacsart citrom levével összekeverve. Késő este érdemes meginni, rá 1-2 órára klassz kis hasmenésed lesz (nem kell legalább beöntés) viszont a hálószoba és a wc között legyen szabad az út, mert máskülönben baj lesz. A hasmenés klassz kis görcsökkel társul. Nekem azt mondta a szülésznőm, hogy egy érett terhességet ez garantáltan beindít. Így is lett. Én este 11 körül ittam meg, a 2. lányommal hajnal kettőkor megrepedt a burok, a 3. lányommal szintén 11-kor ittam meg és reggel 7-kor már a kezemben tartottam a kicsit.
Amennyiben nem bízol ebben a "koktélban", nyugodtan kérdezz meg másokat vagy a dokidat/szülésznődet.
Sok sikert, könnyű szülést kívánok.
Én a második terhességemnél a 40.2 héten a harmadik terhességemnél 39.hét első napján ittam. S, mint írtam mindkettő babámnál beindította a szülést.
4. válaszoló voltam
off: bocs, hogy belekérdezek a kérdésedbe...én 40+2-n vagyok és hétfőtől nekem is be kell feküdnöm, amit nem szeretnék. a szex nálunk nem indította be, viszont egy jó időtöltés :)
azt szeretném kérdezni, hogy a ricinus helyett szerintetek olívaolaj nem lenne jó?
Hát bevallom őszintén én nem merem meginni, mert innen 100 km a kórház ahol szülni fogok és lehet, hogy autópályán megyünk és ha vécézni kell.....:D
Szóval valami más?!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!