Miért tilt el a doki a házas élettől? Ha eltiltott akkor, hogyan segíthetne ez a biztos módszer abban, hogy meginduljon a szülés? Bővebben lent.
Nekünk a doki a 33. héten mondta, hogy innentől ne legyen házas élet. A terhesség teljesen normálisan zajlik/ott. Tudtommal általában azért tiltják a házas életet, hogy ne induljon be idő előtt a szülés. Kinek mit mondtak miért nem lehet?
Azért érdekelne mert most vagyok 39 hetes terhes. Szombatra vagyok kiírva, de a doki azt mondta, hogyha addig nem indul be a szülés, akkor be fog fektetni, és legkésőbb egy héttel később megindítják, ha addig nem akar kibújni a lurkó.
Sokan hisznek abban, hogy a szex megindítja a szülést. Szeretném ha még szombat előtt, vagy legkésőbb szombaton a kiírt napon meglegyen a baba. A szextől el vagyunk tiltva, de szerintetek, ha a párom orálisan kényeztetne és sikerülne orgazmust átélnem az ártana e babának, és segítene abban, hogy spontán meginduljon a szülés? Köszi!
Nem tudom van-e összefüggés, én 11,voltam kiírva, 9én szexeltünk(mondjuk előtte is néha néha) Sperma nem jutott oda, ugyanis rettegtem tőle hogy megindul, megvizsgál a doki és kezébe marad az anyag...
Szóval 10én elfolyt a magzatvizem, 11én megszületett a fiam.
Szerintem az orgazmus rásegített, de ez már nem derül ki.
Mindenesetre próbálkozni lehet, szülés után egy darabig úgysem lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!