Mit csináljak, hogy végre meginduljon a szülés?
Szűk 1 ujjnyira nyitva vagyok, de nem akar jönni a picim..
Magas volt a vérnyomásom, kaptam rá gyógyszert, most már normális, de szerdán befektetnek a kórházba még 1 hétre ha nem szülök meg(most jöttem haza a kórházból..:() Nagyon nem szeretnék kórházba feküdni, úgyhogy bármilyen módszer jöhet!!
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!!
39+4hkm
Bábakoktélt próbáltam (ricinus + pálinka + baracklé), az anyagcserét beindította, a szülést nem...
De ne te vedd meg a gyógyszertárban a ricinust, mert nekem akkora hisztit kivert a patikus.. :) Vetesd meg a férjeddel!
Ha a nőgyógyászod egy kicsit erőteljesebben "megvizsgál" az is beindíthatja,(persze csak akkor ha már tényleg közeledik az idő), de nem túl kellemes.
Ne aggódj, még nem is érted el a 40 hetet. Az csak egy kb.i szám, pár nap eltérés plusz-mínuszba normális.
MA töltöttem a 40 hetet, holnap kórház..:(
Köszönöm mindenkinek!:(:)
A lépcsőzés nem jó, mert oxigénhiányos lehet tőle a baba. A kórházban rászóltak azokra, akik csinálták.
A sex valóban jó lehet, de csak akkor ha orgazmus is jár vele. Nekem 2 nap múlva beindult a szülés, a kiírt előtt 5 nappal.
Kisfiú:)
Köszönöm!:)
Gratulálok! Nagyon jó egészséget és sok boldogságot kívánok!
Betty
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!