Mikor oldják már fel végre Tatabányán a kórházba a látogatási tilalmat? 15. -ére vagyunk kiirva szülni
A héten tetőzik az influenza, ugyhogy még biztos nem.
Amugy miért akkora baj?
Szerintem fő a biztonság. Én is sajnálnám, ha nem tudna bejönni a férjem, de ha arra gondolok, hogy a látogatók behozhatnának egy-két vírust, akár nekem, akár a babának, akkor inkább mindenki maradjon otthon.
Októberben szültem, láttam, hallottam, hogy egy-egy babanéző család, hogy köhög, prüszköl, de látni akarja az új jövevényt. A jó nagyik még lázasan is képesek bemenni a kisunokát megnézni, nem gondolnak arra, hogy ez milyen következményekkel járhat.
Persze, tisztelet a kivételnek...
Kedves utolsó. Persze van ilyen is, de a sz*r nem mértékegység.
És a szülésre a legtöbb helyen amugy zárlat alatt is beengedik az apukát. Utána meg azt a 3 napot ki lehet bìrni. Segìtségnek meg ott vannak a csecsemősök. De ugyis minden jön magától az anyai ösztön az 1ső perctől ott van.
A legtöbb kórházban amugy sincsen egyágyas szoba, és senki nem érintkezhet az újszülöttel, nem véletlenül. Sztem ez ìgy jó. A legfontosabb a babák egészsége, és ha nem is lehet igy teljesen elkerülni, de legalább csökkenteni lehet az esélyét a betegségeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!