Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor oldják már fel végre...

Xbettyx kérdése:

Mikor oldják már fel végre Tatabányán a kórházba a látogatási tilalmat? 15. -ére vagyunk kiirva szülni

Figyelt kérdés
2013. márc. 7. 07:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ja, és még valamit elfelejtettem. Téged lehet látogatni, mert te kimehetsz az aulába, sőt a kórház udvarába is. Ott tudtok találkozni.
2013. márc. 7. 10:33
 12/21 A kérdező kommentje:

Császár lesz, apuka visz be...és igen van fogadott orvosunk!! Hát remélem, hogy ő láthatja ha csak egy pár percre is. de mivel teljes látogatási tilalom van igen be nem jöhet, de portán talán összefuthatunk. Remélem minden jól alakul!

Kedves válaszoló a kislányodnak pedig jobbulást, gyógyulást biztos nehéz időszak mindkettőtök számára.

2013. márc. 7. 10:41
 13/21 anonim ***** válasza:
Nekem sima szülésem volt, a császáros témában nem tudok segíteni! Ne aggódj, nem lesz semmi probléma. A portán és az aulákban le lehet ülni, két szoptatás között simán fogadhatsz látogatókat.
2013. márc. 7. 10:44
 14/21 A kérdező kommentje:
Ez tuti biztos??? tilalom alatt is találkozhatunk az aulában?????
2013. márc. 7. 10:56
 15/21 anonim ***** válasza:
Ne beszéljetek mar hülyeséget. Látogatási tilalom alatt SENKI nem mehet látogatóba, hogy találkozzanak az aulában???
2013. márc. 7. 12:48
 16/21 anonim ***** válasza:

Pedig lehet, a folyosora nem mehetnek be.

Kérdező erre irtam hogy a szar nem mértékegység. Nem mind1 hog egy influenzással találkozik agy 50 el egy nap...de a te gyereked.

Császárnál nem lehet ott az apuka? Mármint nem a műtöben hanem ott ahová kihozzák a kicsit...mérni és ilyesmi.

Nincsen a közelben bababarát kórház?? Mert ott tuti hogy császárnál az apuka kapja meg a babát, meztelen felső testtel :)

2013. márc. 7. 12:57
 17/21 A kérdező kommentje:
Mivel fogadott orvosom van....igy nem fogok másik kórházba menni :D
2013. márc. 7. 13:54
 18/21 anonim ***** válasza:

Találkozhattok az aulában,nyugi:)

Az hogy a babát megmutatják-e neki azt nem tudom,mivel én 23.-ra vagyok kiírva igy én sem tudom még hogy mi lesz:)

tatabányán szülök én is,de jó lenne ha addigra feloldanák!

Engem is zavarna ha apa nem jöhetne be,apás szülésünk lenne:S

2013. márc. 7. 14:16
 19/21 anonim ***** válasza:

Ha látogatási tilalom van akkor NEM találkozhatnak az aulában sem!

Én kórházban dolgozom és nálunk a portás SENKIT nem enged fel az emeletre, illetve ha mégis akkor az orvosok leküldik a látogatót.

Elhiszem hogy rossz érzés, de tartsd szem előtt hogy a te illetve a babád egészsége érdekében teszik ezt.

Kibírható az a pár nap, utána tudtok eleget együtt lenni! :)

2013. márc. 7. 19:42
 20/21 anonim ***** válasza:
Vegul is miert ne, hatha pont apuka viszi be a virust, amit atad neked, te meg az ujszulottnek. Biztos jo lesz az ugy. Vagy a masik turelmetlen anyuka parja miatt kerul a te gyerekedre. Az is szep. Nem igaz, hogy nem lehet kibirni azt a par napot. Van telefon
2013. márc. 7. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!