Mikor oldják már fel végre Tatabányán a kórházba a látogatási tilalmat? 15. -ére vagyunk kiirva szülni
Császár lesz, apuka visz be...és igen van fogadott orvosunk!! Hát remélem, hogy ő láthatja ha csak egy pár percre is. de mivel teljes látogatási tilalom van igen be nem jöhet, de portán talán összefuthatunk. Remélem minden jól alakul!
Kedves válaszoló a kislányodnak pedig jobbulást, gyógyulást biztos nehéz időszak mindkettőtök számára.
Pedig lehet, a folyosora nem mehetnek be.
Kérdező erre irtam hogy a szar nem mértékegység. Nem mind1 hog egy influenzással találkozik agy 50 el egy nap...de a te gyereked.
Császárnál nem lehet ott az apuka? Mármint nem a műtöben hanem ott ahová kihozzák a kicsit...mérni és ilyesmi.
Nincsen a közelben bababarát kórház?? Mert ott tuti hogy császárnál az apuka kapja meg a babát, meztelen felső testtel :)
Találkozhattok az aulában,nyugi:)
Az hogy a babát megmutatják-e neki azt nem tudom,mivel én 23.-ra vagyok kiírva igy én sem tudom még hogy mi lesz:)
tatabányán szülök én is,de jó lenne ha addigra feloldanák!
Engem is zavarna ha apa nem jöhetne be,apás szülésünk lenne:S
Ha látogatási tilalom van akkor NEM találkozhatnak az aulában sem!
Én kórházban dolgozom és nálunk a portás SENKIT nem enged fel az emeletre, illetve ha mégis akkor az orvosok leküldik a látogatót.
Elhiszem hogy rossz érzés, de tartsd szem előtt hogy a te illetve a babád egészsége érdekében teszik ezt.
Kibírható az a pár nap, utána tudtok eleget együtt lenni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!