Járt esetleg valaki épp ma győri szülészeten? Ki van ügyeletben? Szerintetek be kellene mennem már végre?
Figyelt kérdés
Előre bocsánat a hülye, hosszú kérdésért...Tegnap délután óta itthon "szenvedek" fájásokkal 41 hetesen, éjjel már majdnem elindultunk, mert 15ről lassan 6 percesekre csökkentek, és némi tágulásos vérzés is volt végre (eddig totál zárt voltam, magzatvizet sem tudtak soha nézni) de aztán újra 10 percesekké változott, így maradtunk. Egy percet nem tudtam aludni a fájdalomtól, szóval elég fáradt is vagyok, nem akarom, hogy elfogyjon az erőm, mire szülni kéne. Ma is ugyanúgy fáj, semmire nem múlik el, derekamba kisugárzik, és alig viselem el, de most még nagyobb összevisszaságban van. Viszont nem szeretném a babánk jóllétét sem kockáztatni, így szerintem délután bemegyünk, hogy nézzenek rám. Nincs fogadott dokim, és nem akarom, hogy bunkózzanak, vagy befektessenek egy szobába , hagyva hogy egyedül szenvedjek még hosszú órákat. itthon mégis jobb! ezért is érdekelne ki van ügyeletben, bár nem nagy az esély, hogy erre választ kapok itt :) emellett pedig tapasztalatra lennék kíváncsi volt e vaklaki hasonló helyzetben?köszönöm2013. jan. 27. 12:42
1/16 anonim válasza:
Szia! Nekem van egy ismerősöm akinek szülőágyon lettek rendszeres fájásai, addig hol 6perc után jöttek hol máshogy. én a helyedbe bemennék megnézetni magatokat! könnyű szülést és jó egészséget. ja és sajna nem tudom ki van ügyeletben :)
2/16 anonim válasza:
Én bemennék, és hívd fel a szülészetet, ki dolgozik.
3/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszaitokat :) Jól jön egy kis biztatás ilyenkor, pedig nem is idegeskedem túl, azt hittem meg leszek rémülve :) Bár már inkább megváltás lesz, ha kibújik! Még akkor várok kicsit és megfogadom a tanácsotokat! Szép napot!
2013. jan. 27. 12:51
4/16 anonim válasza:
Szerintem menjél be most, mert tegnap délutántól elég sok idő eltelt,a picurkát is figyelni kell NST, hogy jól van e?! Könnyű szülést kívánok!
5/16 anonim válasza:
Szia! Én most jöttem ki a györi kórházból megindult e szülés! Meg tudták állítani 34hetes voltam akkor! De nagyon kedvesek fél óra volt a leghosszabb idő amit egyedül töltöttem plusz olyan szobába tesznek ahol vagy vajudó nő van vagy mint én és nekem pl nagyon jól esett beszélgetni! Nem volt fogadott dokim benn voltam 4napot szóval szinte az összes dokival szülősznővel meg mindenkivel találkoztam! Mind egytöl egyig nagyon rendesek figyelmesek segítökészek! menj be tuti jobb lesz! könnyű szülést! 36hetes kismama
6/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi!!!!! Igen, lassan pakolunk , aztán meglátjuk mit mondanak,,,max hazaküldenek, de inkább ez mint hogy baj legyen...Örülök, hogy jól vagytok!
2013. jan. 27. 13:35
7/16 anonim válasza:
Szia én is így voltam, engem haza akartak küldeni mert nem tágultam! Azt mondták csak jóslók. 2 napot benn voltam, folyamatosan vizsgáltak, nézték a fájáserősséget, majd amikor az oxitocin hatására sem tágultam, és már 2 napja szenvedtem megcsászároztak. Ne engedd magad hazaküldeni! Én kinn ültem végig a külső folyosón, a kávégépeknél, mert oda bármikor jöhettek látogatók. Bár voltak szobatársaim is, de nem akartam őket megijeszteni, hogy menyire rossz. :D Velem bunkók voltak amikor bementem, de csak azért mert pont műszakváltás előtt mentem reggel fél 6kor. Amúgy mindenki nagyon rendes, segítőkész!
8/16 A kérdező kommentje:
Jajjjj :D megijesztettél :D Nemááár! Én nem vagyok az a harcos amazon , akinek ha azt mondják menjen haza mert ez kamu fájás, akkor tiltakozzak :) De remélem nekünk szerencsénk lesz és kedves embereket fogunk ma ki! Azért is lenne jó, ha csinálnának valamit, mert még egy éjszaka alvás nélkül ,fájásokkal,,,kidőlök...az tuti :D
2013. jan. 27. 14:15
9/16 anonim válasza:
Nem akartalak megijeszteni. :D Adnak amúgy méhlazítót ami csillapítja a fájdalmat, és akkor tudsz közben pihenni. Ha esetleg úgy járnál, mint én, bár szerintem ez elég ritka.
10/16 anonim válasza:
Könnyű szülést! Bent megkönnyebbülsz már, a várakozás idegessége a legfárasztóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!