Járt esetleg valaki épp ma győri szülészeten? Ki van ügyeletben? Szerintetek be kellene mennem már végre?
Szia!
Vigyázz magatokra,sok erőt, könnyű szülést kívánok és majd mesélj,hogy mi történt veled :)Szorítok!
Én holnap töltöm a 36.terhességi hetemet, de már 2 napja nem vagyok jól...............
sziasztok! Bocsi, hogy eltűntem, röviden leírom, nem tudom olvassátok e majd még :)
Szóval vasárnap este bementünk, bent is fogtak, egész éjjel nem aludtam bent sem, reggelre 5-6 perces fájásaim voltak, megvizsgáltak és mondták, hogy akkor ma szülünk, beindítják. Beöntés, minden ami kell, és irány a szülőszoba, burokrepesztés fél8 felé, és fájáserősítő infúziók, méhlazító injekciók. Innen 12 óra vajúdás. Kaptam EDÁ-t , hátha meg tudom szülni természetes úton, ( a baj az volt, hogy nem tágultam 3 ujjnyinál tovább, és már remegtem, nem volt erőm ) szóval megkaptam az EDÁt, erősítettek még a fájásokon, de a Pici szíve nem bírta, így sürgősségi császár. Nem volt idő megvárni azt sem, hogy hasson az EDA, így kaptam spinálist is a műtőben,,,féltek, hogy túladagolnak :) folyamatosan csípkedték a mellkasomat, hogy érzem e még ..hallottam, hogy mondták,"annyira nem lehet bonyolult eset, hogy el is kelljen altatni" ....De aztán olyan hamar kiemelték a drágámat :D annyira szép emlék nekem ez a szülés így is, a csapat szuper volt, maximális elégedettséggel gondolok mindenkire, pedig nem volt fogadott orvosom, de egy pillanatra sem izgultam, simogattak, biztattak, kezemet fogták, viccelődtek,ölelgették a lányomat, és a bentlét alatt is ilyen tökéletes ellátásban, hozzáállásban volt részünk! Elismerésem a győri szülészet dolgozóinak !
január 28. 17:45 3340gr, 52cm, :)
Dr. Busznyák Csaba volt az operatőr, aki utána is fogadott orvosomként bánt velünk! Dr. Kelemen Szilárd döntött a műtét mellett, ő adta az EDÁt, de szülésznők, és műtős csapat is szuper volt!!!!!!!! Köszi a gratulációkat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!