Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Járt esetleg valaki épp ma...

Járt esetleg valaki épp ma győri szülészeten? Ki van ügyeletben? Szerintetek be kellene mennem már végre?

Figyelt kérdés
Előre bocsánat a hülye, hosszú kérdésért...Tegnap délután óta itthon "szenvedek" fájásokkal 41 hetesen, éjjel már majdnem elindultunk, mert 15ről lassan 6 percesekre csökkentek, és némi tágulásos vérzés is volt végre (eddig totál zárt voltam, magzatvizet sem tudtak soha nézni) de aztán újra 10 percesekké változott, így maradtunk. Egy percet nem tudtam aludni a fájdalomtól, szóval elég fáradt is vagyok, nem akarom, hogy elfogyjon az erőm, mire szülni kéne. Ma is ugyanúgy fáj, semmire nem múlik el, derekamba kisugárzik, és alig viselem el, de most még nagyobb összevisszaságban van. Viszont nem szeretném a babánk jóllétét sem kockáztatni, így szerintem délután bemegyünk, hogy nézzenek rám. Nincs fogadott dokim, és nem akarom, hogy bunkózzanak, vagy befektessenek egy szobába , hagyva hogy egyedül szenvedjek még hosszú órákat. itthon mégis jobb! ezért is érdekelne ki van ügyeletben, bár nem nagy az esély, hogy erre választ kapok itt :) emellett pedig tapasztalatra lennék kíváncsi volt e vaklaki hasonló helyzetben?köszönöm
2013. jan. 27. 12:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Vigyázz magatokra,sok erőt, könnyű szülést kívánok és majd mesélj,hogy mi történt veled :)Szorítok!

Én holnap töltöm a 36.terhességi hetemet, de már 2 napja nem vagyok jól...............

2013. jan. 27. 14:59
 12/16 anonim ***** válasza:
Bementetek végül? Hogy vagytok?
2013. jan. 27. 18:42
 13/16 A kérdező kommentje:

sziasztok! Bocsi, hogy eltűntem, röviden leírom, nem tudom olvassátok e majd még :)

Szóval vasárnap este bementünk, bent is fogtak, egész éjjel nem aludtam bent sem, reggelre 5-6 perces fájásaim voltak, megvizsgáltak és mondták, hogy akkor ma szülünk, beindítják. Beöntés, minden ami kell, és irány a szülőszoba, burokrepesztés fél8 felé, és fájáserősítő infúziók, méhlazító injekciók. Innen 12 óra vajúdás. Kaptam EDÁ-t , hátha meg tudom szülni természetes úton, ( a baj az volt, hogy nem tágultam 3 ujjnyinál tovább, és már remegtem, nem volt erőm ) szóval megkaptam az EDÁt, erősítettek még a fájásokon, de a Pici szíve nem bírta, így sürgősségi császár. Nem volt idő megvárni azt sem, hogy hasson az EDA, így kaptam spinálist is a műtőben,,,féltek, hogy túladagolnak :) folyamatosan csípkedték a mellkasomat, hogy érzem e még ..hallottam, hogy mondták,"annyira nem lehet bonyolult eset, hogy el is kelljen altatni" ....De aztán olyan hamar kiemelték a drágámat :D annyira szép emlék nekem ez a szülés így is, a csapat szuper volt, maximális elégedettséggel gondolok mindenkire, pedig nem volt fogadott orvosom, de egy pillanatra sem izgultam, simogattak, biztattak, kezemet fogták, viccelődtek,ölelgették a lányomat, és a bentlét alatt is ilyen tökéletes ellátásban, hozzáállásban volt részünk! Elismerésem a győri szülészet dolgozóinak !

2013. febr. 5. 17:03
 14/16 anonim ***** válasza:
Szia! Gratulálok a babához:-):-):-) megkérdezhetem mekkora lett? Őrülök hogy ilyen jó tapasztalatokat gyűjtöttél a györi szülészetről remélem nálam is ugyan ez lesz 2hét múlva:-)
2013. febr. 5. 17:09
 15/16 anonim ***** válasza:
szia! Gratulálok a babához! Én is császárral szültem, nagyon bírtam a műtős csapatot. :) Kinél szültél, ha megkérdezhetem?
2013. febr. 5. 17:20
 16/16 A kérdező kommentje:

január 28. 17:45 3340gr, 52cm, :)

Dr. Busznyák Csaba volt az operatőr, aki utána is fogadott orvosomként bánt velünk! Dr. Kelemen Szilárd döntött a műtét mellett, ő adta az EDÁt, de szülésznők, és műtős csapat is szuper volt!!!!!!!! Köszi a gratulációkat :)

2013. febr. 6. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!