Ez más kórházban is így van,mégis sorra szülnek az anyukák.Ki lehet bírni; én is élek még. :)
2012. dec. 7. 11:44
2/15 anonim válasza:
Első! És ettől büszke vagy magadra? Nem kellene :) A legtöbb kórházban egyébként van lehetőség, úgyhogy nem tudom honnan van az infód. Alap hogy a fájdalmat amit lehet, csillapítani kell, vagy meg kell adnni a választás lehetőségét.
Gondolom fájdalomcsillapító injekciót tudnak adni, ahhoz nem kell anesztes. Az epidurálás problémás, ahhoz szakember kell, nem elég a szülész. Lehet hogy kéjgázt is alkalmaznak. Kérdezz rá az orvosnál a helyszínen, hogy mik a lehetőségek.
2012. dec. 7. 12:05
3/15 Turkóné válasza:
Én egy éve szültem Tb-n.érzéstelenités 0 én kértem a válasz az volt hogy akkor jo ha fáj és fájdalom nélkül nincs szülés.Ez az én tapasztalatom
2012. dec. 7. 12:08
4/15 anonim válasza:
Bár nem Tatabánya, csak leírom, hogy Szombathelyen se adnak azt mondják fájás nélkül nem születik meg a baba. Epidurál sincs, kérni se lehet.
2012. dec. 7. 12:41
5/15 anonim válasza:
a puccos kórházakon kívül általában nincs, bazira fáj, de ke lehet/kell bírni. Terhesség alatt mindenki parázik, h ne veygen be semmi gyógyszert. ne érintkezzen vagyszerrrel.... a szülésnél is az a jobb, ha természetes, nincsenek szerek, mellékhatások.
2012. dec. 7. 12:44
6/15 anonim válasza:
Én két különböző helyen szültem a két lányom. Egyik sem puccos, mégcsak nem is fővárosi, vagy megyeszékhelyi kórház. Mindkét helyen volt kéjgáz, eda, és gyógyszeres fájdalomcsillapítás is. Úgy látszik ez dunántúli hülyeség. Pontozzatok le, de a hülyeség csúcsa hogy ezt elfogadjátok, és még jó is. Vagy úgy vagytok, hogyha nektek szar volt dögöljön meg a másik is? Ezt úgy mondom, hogy én végül nem kértem fájdalomcsillapítást, de megnyugtató volt, hogy adott a lehetőség.
2012. dec. 7. 12:59
7/15 anonim válasza:
Ja és pontozzatok le nyugodtan, mert én nenm a jó százaléktól érzem magam valakinek, meg attól hogy fájdalomcsillapító nélkül szültem. :))
2012. dec. 7. 13:04
8/15 anonim válasza:
sok helyen nem adnak,....szerintem a legtöbb helyen...
én azért büszke voltam hogy sikerült így szülnöm(hogy kibírtam ezt az iszonyat fájdalmat)...iszonyat élmény volt...utána tiszta eufóliába voltam....
2012. dec. 7. 13:11
9/15 anonim válasza:
eufóliában? de aranyos ez az elírás:-)
2012. dec. 7. 13:21
10/15 anonim válasza:
komolyan :) mintha bedrogoztak volna :)))
pedig éjfélkor indult be a szülés, 4-re megszültem, de aludni sem bírtam, uh csak utána este sikerült elaludnom...
annyi inger ért, a baba meg a szülés h én ilyet még nem éreztem (mert amúgy drogozni soha nem drogoztam csak gondolom az is ilyen eufólikus érzés lehet :) )
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!