Azt hallottam hogy a Tbánya-i szülészeten semmiféle fájdalom csökkentést nem alkalmaznak szülésnél. Ez tényleg igaz?
Figyelt kérdés
2012. dec. 7. 11:24
11/15 anonim válasza:
Nem eufólia az te hanem eufória :)
12/15 anonim válasza:
És lőn! Lepontoztatok. Jólesett :))
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) tudom hogy ki lehet bírni mert már szültem..és nagyon megkínoztak gondoltam most ha nem muszáj akkor nem szenvednék..és meg vagyok lepve hogy erre nincs lehetőség!!!!
Lehet ha pénzt kínálok egyből megoldják..mint általában:(
2012. dec. 7. 16:59
15/15 anonim válasza:
masodik szules konnyeb mar tudni fogod mi jon es a fajasok kibirhatoak hidd eel Jobb drogok nelkul szulni me hatba szurkalas nelkul.Egy ido utan almos leszel aa fajdalomtol es jobb lessz Gondoskodj rola ne legeyn ne engedd a kezzel tagitast inditas infuziot amig csak lehet otthon vajudj akkor indulj a korhazba ha mar nagyon nem birod igy a legkisebb az esleye hogy fajdalmassan beavatkoznak.kerj gatvedelmet koveteld.Ne engedj semmi olyat ami szerinted faj pl beontes brotvalas ezt otthon is megteheted vagy kezzel tagitas ez nem kell tagul az magatol ha hagyak Igy a szules egy egesz mas elmeny lessz sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!