Ti éreztetek hasonlót? Amikor lépek, meg kell állnom, mert belehasít a fájdalom a hüvelyembe, alhasamba, lábamba.
Olyan mintha szét akarnék szakadni, mintha abban a pillanatban a burok meg akarna repedni. Ma alig tudtam hazáig sétálni, minden lépésnél nagyon fájt ott lent.
Babám legtöbbször fájdalmasan mozog, főleg, ha alul érzem a mozgását. Legtöbbször ahányszor felállok, pisilni kell mennem, de kevés jön.
Ti éreztetek hasonlókat? Hányadik héten? Mikor szültetek ezek után?
Nálam is van ilyen,kb már egy jó hónapja,főleg ha előtte feküdtem,de nekem csak a szeméremcsontom fáj,de az nagyon.Alig bírok lépni ilyenkor,de sokszor nekem is fáj,ha sétáltam. A pisilés nekem az eleje óta gyakori,és fél deci,ha jön,én meg úgy érzem szétpukkadok.
Most néhány napja van először,hogy éjjel nem kell kimennem a mosdóba,most már nagyon lent van a buksija és gondolom nem nyom,szerdán töltöm be a 38.hetet,lassan kibújhatna :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!