6+2 hetes kismami vagyok! A hüvelyembe bele nyilalt valami szúró fájdalom ma már többször, mi lehetett ez? Majdnem össze rogytam. A hasam nem fáj. Ugye nincs baj?
Szia!Képzeld én is pont 6+2 hetes vagyok,ne aggódj nálam is voltak ilyen nyilalások és elmúlt pár perc múlva ,az orvos szerint ez ilyenkor velejár ,nyúlik a méh,ne idegeskedj!
Nyugodt Babavárást!
Szia köszi, hogy írtál! :)
De jó, akkor te is karácsony előtt fogsz szülni, vagy éppen karácsonykor, ha túlhordjuk. :) Nekem most volt először ilyen belenyilalás a hüvelybe, nagyon megijedtem. Van már két gyerekem, de velük nem éreztem ilyet. :)
Boldog babavárást neked is! :))
Nekem még csak az első baba lesz:)elhiheted mennyire megijedtem én is az elsőnél de megnyugtattak ,hogy semmi baj nincs.
És bizony Karácsonyi babáink lesznek:)
Gratulálok Neked is!
Vigyázz Magatokra!
Gratulalok nektek, ugy nez, ki, hogy en is csatlakozom hozzatok, szamitasaim szerint 6 hetes vagyok, de csak 2 het mulva kell orvoshoz menjek.
Jo babavarast kivanok es vigyazzatok magatokra!
Szia!
Látom már megnyugtattak, de azért csatlakozom!
Semmi, ahogy nyúlnak az izmok, szalagok, meg a csontok is már helyezkednek, attól van. Majd lesz a pocakodban is kétoldalt, én is nagyon megijedtem, és irtóra fájt, meg sem tudtam mozdulni. Ez is attól van.
Jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!