Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mivel indították a szülésedet?

Mivel indították a szülésedet?

Figyelt kérdés
2009. okt. 27. 20:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Telibe 41. hetet töltöttem mikor zselét tettek fel, másnap még egyet, aztán harmadnap még kaptam oxitocint, de nem nyíltam és 41+2 hetesen császároztak.

2009. okt. 28. 08:29
 12/18 anonim ***** válasza:
Oxitocimot kaptam infuzióban.Elfolyt a magzatvizem reggel 5kor és délig semmi fájásom nem volt és 12.15percok megkaptam az infuziot és 14.38perckor megszületett a babám:))))
2009. okt. 28. 09:09
 13/18 anonim ***** válasza:
Én rendszeres fájásokkal mentem és amikor 3 ujjnyi volt a méhszáj, akkor a doki burkot repesztett.
2009. okt. 28. 13:30
 14/18 anonim ***** válasza:
Oxitocint infuzióban majd burokrepesztés.
2009. okt. 28. 15:14
 15/18 Adri baba ***** válasza:

burokrepesztés,oxitocin...de mire beértem 2 újnyira nyitva voltam..

ha indított szülésed lesz akkor zseléznek ha zárva vagy!

2009. okt. 29. 11:13
 16/18 A kérdező kommentje:
Nekem ballonnal indították.Milyen a zselé?
2009. okt. 29. 16:31
 17/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem nagyon rossz volt a zselés indítás, fájt eléggé. Én 2-t kaptam, mert nem nyíltam. Úgy zajlik az egész, hogy felteszik azt a kacsát amit a rákszűréskor is, belűlről bekennek fertőtlenítővel és egy műanyag fecskendőből víz szerű anyagot juttatnak a méhszájba (ilyet csak az kaphat aki teljesen zárt és még nem császározták), feküdni kell vele 1-2 órát és közben megkocsonyásodik az anyag odabent. Nekem nagyon fájt a felhelyezés és rögtön nagyon erős fájásokat csinált. Azt mondta a doki, hogy összesen 2-t lehet ilyenből adni az első felhelyezése után min. 6 órának el kell telnie a második felhelyezéséig. Én másnap reggel kaptam a másodikat, de attól sem nyíltam. Harmadnak még oxitocint is adtak, és végül császároztak.

2009. nov. 3. 08:06
 18/18 anonim ***** válasza:
*harmadnap
2009. nov. 3. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!