Mivel indították a szülésedet?
Szia!
Telibe 41. hetet töltöttem mikor zselét tettek fel, másnap még egyet, aztán harmadnap még kaptam oxitocint, de nem nyíltam és 41+2 hetesen császároztak.
burokrepesztés,oxitocin...de mire beértem 2 újnyira nyitva voltam..
ha indított szülésed lesz akkor zseléznek ha zárva vagy!
Szia!
Nekem nagyon rossz volt a zselés indítás, fájt eléggé. Én 2-t kaptam, mert nem nyíltam. Úgy zajlik az egész, hogy felteszik azt a kacsát amit a rákszűréskor is, belűlről bekennek fertőtlenítővel és egy műanyag fecskendőből víz szerű anyagot juttatnak a méhszájba (ilyet csak az kaphat aki teljesen zárt és még nem császározták), feküdni kell vele 1-2 órát és közben megkocsonyásodik az anyag odabent. Nekem nagyon fájt a felhelyezés és rögtön nagyon erős fájásokat csinált. Azt mondta a doki, hogy összesen 2-t lehet ilyenből adni az első felhelyezése után min. 6 órának el kell telnie a második felhelyezéséig. Én másnap reggel kaptam a másodikat, de attól sem nyíltam. Harmadnak még oxitocint is adtak, és végül császároztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!