Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szeretnék babát idővel, de...

Szeretnék babát idővel, de iszonyatosan félek a szüléstől, így sosem lesz gyerekem?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok, 4 éve élünk együtt a párommal, hamarosan szeretnénk gyereket, de én nagyon félek. az előbb elolvastam hogy zajlik a szülés, és elsìrtam magam, mert annyira beleèltem magam. Nemtudom h bármikor is képes leszek félretenni a félelmemet, én vagyok az egyedüli a világon aki ennyire fèl? egy vérvètel gondolatàtòl is rosszul leszek :((
2013. aug. 12. 19:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Elozo vagyok, bocsi a hibakert, telefonrol irtam.
2013. aug. 13. 15:57
 12/14 anonim ***** válasza:
Csatlakozom azokhoz akik azt írták, hogy menet közben elmúlt a félelem! :) Tényleg, pedig én is nagyon félős vagyok. Mégis amikor már ott volt a pici a pocakban, csak az volt a lényeg, hogy épen, egészségesen kijusson, és ebben nekem is segítenem kell őt. Szóval minden jól ment, és nem maradt bennem rossz emlék sem! :) Ha vágysz majd a babára, az anyai ösztön segíteni fog a félelem legyőzésében! :)
2013. aug. 13. 23:08
 13/14 anonim ***** válasza:

Én is féltem világ életemben a szüléstől, még a gondolattól is írtóztam.

Aztán megtudtam hogy terhes vagyok és egyből áthatott a nyugalom, nem akartam császárt, természetesen úton szerettem volna megszülni a babát. Aztán kiderült egy betegségem, ami miatt csak a programozott császár jöhetett szóba, teljesen magam alatt voltam, pedig a terhesség előtt tényleg írtóztam tőle hogy simán szüljek.

Aztán az élet döntött: sürgősségi császár lett belőle.

Na, abból felépülés sem volt (nekem) leányálom, még most is érzékeny a vágásom.

9 hónapja született meg a babám.

A hormonok játszanak velünk, hidd el hogy menne!!

2013. aug. 14. 09:08
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem vállald be nyugodtan, és ha majd ott tartasz, akkor már nem tudsz ellene mit tenni, nem tudod majd "visszatartani", és akkor majd ha előtte nem jöttél rá, majd rájössz, hogy nem szabad félni, mert számodra a világ legnagyobb csodája és kincse fog a kezedben lenni a szülés után.
2013. aug. 25. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!