Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Készüljek a szülésre? Ez most mi?

Készüljek a szülésre? Ez most mi?

Figyelt kérdés

38/4 kismami vagyok. Úgy keményedik a hasam hogy nagyon fáj. Alig bírok menni. Korlátoz szinte mindenben. Kiegyenesedni nem bírok. Ha járkálok még rosszabb. A picur kegyetlenül fészkelődik. Nincs szünet, folyamatosan feszít és keményedik.

Két hete mikor nst-n voltam azt mondták ez már fájás, és kérdezték is hogy nem-e fáj a hasam vagy mit érzek, mert ők azt látják beindulhat a szülés és fájásaim vannak. Ehhez képest én csak azt éreztem hogy pici nagyon feszít és nyom. Nem fájt.

Most is ugyanez de durvábban. Lehet olyan hogy nincs jele, és egyszer csak ebből a feszítésből 10 perces fájások lesznek? Nem tudom mit tegyek. Kórházba csak úgy nem tudunk bemenni, fél óra kocsival. Mi az a tuti jel amire elinduljunk?

Köszönöm a válaszokat!

2009. okt. 26. 19:03
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Helyzet? Nagyon izgulok érted! Remélem minden rendben!

egy 37 hetes kismama

2009. nov. 1. 16:38
 22/29 A kérdező kommentje:

Mindig csak elkezdi, örülök, aztán két brutális fájás után abbamarad minden. A hasam alja folyamatosan fáj, a gyerek non-stop rugdos.Nem értem miért nem ment már el ettől a magzatvíz.

Már minden létezőt kipróbáltam.Hajnalban hanyatt fekve és állva nyújtózkodtam percket. Fahéjas turbó tea. Most egy egész tányér extra csípős kaját is bevágtam, szipogtam, könnyeztem, de semmi....

Apácskát azt nem, mindenem fáj egyszerűen ütök ha hozzámér ( nem tudom miért érzem így)

Amugy a cicim irtózatosan elkezdett fájni, mióta kinőttek nem éreztem ennyire fájdalmasnak egy mellett.....:):):)

Most ittam három korty bort. Kicsit meghúzta a fejem,megyek iszok még...... legalább nem idegeskdem....

2009. nov. 1. 18:23
 23/29 anonim ***** válasza:
szia! jót derültem a válaszodon, a humorérzéked megvan és ez jó :D Már nincs sok hátra, kitartás! Addig is légy nyugodt és élvezd ki h most még viszonylag sokat tudsz aludni! Kitartás! Addig is drukk és majd jelezd ha van vmi!
2009. nov. 2. 20:41
 24/29 anonim ***** válasza:
utolsó: szia! nos hogy vagy?? nem akart még kibújni a drága?? Drukkolok ám nagyon! egyébként fiúcska lesz vagy kislány??
2009. nov. 5. 21:54
 25/29 anonim ***** válasza:
Szerintem bejött a bor...!! :-D
2009. nov. 5. 21:56
 26/29 anonim ***** válasza:
szia!merre vagy?? aggódunk ám érted! remélem csak nagyon lefoglal a babázás :D
2009. nov. 10. 15:55
 27/29 A kérdező kommentje:

Nov.10-én 12 órás vajúdás után, végül komlikációk miatt császárral megszülett a kisfiam 12 nap túlhordással. Infúzióra került szegénykém és antibiotikumot kapott, késve jöhettünk ki a kórházból. Mostmár minden rendben van.

A szülés magától indult be, minden este előtte azt hittem szülünk, mert a "tünetek" azok mindig ugyanazok voltak, csak most nem múlt el.

Köszönöm hogy érdeklődtetek!

2009. nov. 18. 16:13
 28/29 anonim ***** válasza:
nagyon gratulálok! nagyon sok egészséget a babádnak és persze neked is! Legyetek nagyon boldogok! Még egyszer gratula ANYUKA!! :D
2009. nov. 18. 21:03
 29/29 anonim ***** válasza:
Nagyon-nagyon gratulalok es sok boldogsagot!!!Mar sokszor gondoltam ratok,hogy hol vesztetek el...ezek szerint semmi nem jott be a joslatombol.1 valszolo voltam.
2009. nov. 18. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!