Második szülésre, hogy készüljek fel?
Szerintem ez is mindenkinél más mint annyi minden.
Nekem az első szülésem sokáig tartott (12 óra), de kibírható volt.
A második az elejétől a végéig 1,5 óra volt, rögtön 1 perces, nagyon nagyon intenzív fájásokkal. Azt hittem nem bírom ki. Szval rövidebb volt sokkal sokkal sokkal, de jobban fájt sokkal sokkal sokkal:) Mégis bevállalnám a harmadikat, ha úgy sikerülne:D
Gátmetszésem nekem mindkettővel volt sajna.
Jó babázást és babavárást neked!
Nekem az első nagyon elhúzódott. A második kb. fele annyi ideig tartott. Én ugyan olyan erős fájdalmakra készültem, de fele annyira nem éreztem fájdalmasnak mint az elsőt. Nagyon szépe élmény maradt. Borzasztóan féltem a második szüléstől, most a harmadikat várom, már tudom, hogy nem kell félni, csak tudatosan kell csinálni.
A Te esetedben biztos, hogy azonnal indulnék. Jó neked, hogy ilyen gyors vagy.
Nekem az első volt a "simább",de lehet,h csak az az elmúlt 13 év szépítette meg az emlékeket:-) Szóval a fiamat 5 óra alatt megszültem,3 tolófájásra.A lánykám most 3és fél hónapos.Túlhordtam 1 héttel,úgy lett megindítva a szülésem,12 órát vajúdtam,nem voltak tolófájásaim sem és nem is tágultam,végül vákummal "szedték ki" a majdnem 4 kg-s babámat.Aztán még a méhlepényemmel is voltak gondok....
Tehát tényleg teljesen más volt:-)
Jó babázást és nyugodt várandósságot Neked!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!