Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kétéves kislányomnak hogyan...

Kétéves kislányomnak hogyan mondjuk meg, hogy nem jön haza a kistesója a kórházból (halva született a 37. héten). Milyen szavakat használjunk? Mi legyen a tompított változat?

Figyelt kérdés

Minden nap jön, és kenegeti popsikrémmel a hasamat, emlegeti név szerint a Kicsit, simogatja, puszilgatja, öleli a hasamat, mondogatja, hogy szereti Őt... :(((

Én hiába mondom, hogy nincs itt, most elment egy kicsit, de ha visszajön, azonnal szólok...

Amikor már abbahagynám a sírást, jön a kislányom és mond valami ilyesmit... Ne tudjátok meg soha milyen ez...

2013. aug. 8. 19:54
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem is halva született a babám a 9.hónapban fogadd legmélyebb együttérzésemet,tudom min mész keresztül. Írtam privátot is.
2013. szept. 30. 18:18
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

reszvetem

Talan segithet ha kimentek a kicsivel a temetobe vagy gyertyat gyujtotok vele a kistesonak.

A gyerekek nagyon egyszeruen es tisztan gondolkodnak.

Az 5 eves lanyom teljessen erti ha valaki meghal annak csontjai itt maradnak a temetoben de a lelke az igazi o az a menybe megy.Neki az apukaja halt meg par honapja.

O szepen egyszeruen megkerdezte hogy masok is vannak e a menyben es hogy van e jatszoter. Mondtuk igen minden van aminek orulni tudsz. Erre o kijelentette akkor semmi gond egyutt jatszat az apu a te testvereddel aki ugyancsak a temetoben van.

Csak egyszeruen tisztan nem tulmagyarazva.

Neha kerdez meg a menyorszagrol es neha mondja hianyzik neki az aki ott van de szamara tiszta ugy es nem fel nem szorong.

A halal az elet resze a siras a gyasz a banat ugyancsak.

Semmit nem szabad titkolni a gyerekek elol mert erzik es szorongani fognak es kerdezni a vegtelensegig.

Ott volt a temetesen es elbucsuzott az apjatol rajzolt neki az utra egy menyorszagot ezt tette a koporsoba.

Minden nap gyujtunk gyertyat azert hogy a menyben levok lassak onnan hogy gondolunk rajuk.

Azt is erti a menyben nincs ido nincs ejjel es nappal egy emberelet csak egy pillantas.

igy akik ott vannak azoknak a viszontlatas egy pillanat lesz.Csak nekunk kell varni addig es meg sok dolgot megelni.

2013. okt. 1. 11:29
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Már eltelt pár év a kérdésed óta, de én most kerültem ugyanebbe a helyzetbe... 2 éves kisfiúnk kenegeti simogatja még a hasam és mondogatja a nevet, és keresi az üres fiókban a név szerint említett kishugi ruháit. Mindig mondom, hogy nem tudott haza jönni a kórházból és már fent van a mennyországban. Nagyon nehéz vele beszélni erről, ha még olvasod esetleg nagyon érdekelne, hogy mi volt nálatok hogy alakult később. Hogy reagált később higy beszéltetek róla később vagy azóta? Mi a 39. hétre vesztettünk el a babánkat, halva született, köldökzsinór csomó miatt. Sokat jelentene nekem, ha írnál nekem. Köszönöm.

2017. ápr. 15. 14:17
 24/24 anonim ***** válasza:
kérdező:azóta szültél már egészséges babát
2021. júl. 5. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!