Júliusra vagyok kiírva, de még nem tudom miben hozzam haza a babámat. Szerintetek?
Időjárás függő. Ha nagy kánikula lesz, akkor elég egy napozó meg én adnék rá egy kicsi sapkát, zoknit. Meg egy pelenkával azért betakarnám.
Ha hűvösebb 20-25 fok körül van, akkor hosszúujjú rugit és sapit. A bőrét mindenképp óvni kell még a naptól, de nem kell túlöltöztetni is. Aztán 1-2 hetes korától szépen lehet szoktatni a kinti levegőhöz.
Én is júliusra vagyok kiírva, és én is elgondolkoztam ezen, főleg a mostani hideg miatt...
Én teszek majd be minden féle ruhácskát, és majd úgy is érzem, hogy milyen az idő...
Ha nagyon meleg lesz, akkor valami kis lábatlan :D, ujjatlan cuclit adok rá, kis sapival, zoknival, meg egy pelussal betakarva...
Ha meg rossz idő lesz akkor lábas, ujjasba :D (nem tudom ezeknek a nevét, látszik, hogy első gyerek)
Csak megoldjuk valahogy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!