Császárosok! Szerintetek műtét után 5 nappal haza tudok sétálni? 30-35 perc az út hazáig.
Nem!!!!
Taxi!?
Busz !?
Ismerős aki hazavinne?
De ha nem tudsz hazamenni, haza visz a mentő!!!
Ezt előre megmondani nem lehet. Én 5 nap után hazamentem, de a hasam is fájt még, bár attól még elcsoszogtam a kórházban, viszont a spinális érzéstelenítő miatt olyan fejgörcsöm volt, hogy gyakorlatilag ülni nem tudtam! Ahogy függőleges helyzetbe került a fejem, elkezdett fájni és néhány percen belül már görcsben volt a hátam közepétől a fejem búbjáig mindenem! Két algopyrint vettem be, kocsival kb. 15 perc volt hazáig az út, de szó szerint sírva estem be a lakásba, az ágyba, mert azt hittem ott halok meg! Szóval nem tudni előre, hogy neked hogy reagál előre a szervezeted, van aki simán sétálgat már napok múlva, de én nem voltam ilyen szerencsés. Otthon is örültem, ha a vécéig ki tudtam menni. :S
Úgyhogy én a helyedben mindenképpen megszervezném, hogy legyen aki hazavisz, ha nincs családtag, ismerős autóval, akkor inkább taxi!
4-es én is így voltam mondjuk annyi nekem 3 nap után elmúlt a kórházba szóval mire mentem haza nem fájt hála az égnek de vmi borzasztó fájdalom volt.
Egyébként szerintem nem fogod bírni. 3 hét után mentem ki először a babával sétálni 1,5 órát sétálgattunk de végére már nagyon elfáradtam. Akkor gondolod milyen lesz ez 5 nap után. De mondjuk mindenki szervezete más de ha meg tudod oldani inkább ne válaszd a gyaloglást. Csak jó tanács!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!