Mikor húzódik vissza a hasam?

tévhit, hogy egyáltalán nem lehet tornázni - nyugodtan tornázz, csak ne sokat
naponta egy 10-15 perc mozgás belefér, amíg alszik a baba, hidd el, nagyon jót fog tenni testileg, lelkileg
a tejnek sem árt, nem kell izomlázig csinálni, csak jól átmozgatni mindenedet - a babám csak anyatejes, bőven van tejem, 9 kiló és most kezdünk kóstolgatni
én is fél éve szültem, és kb 3 hónap után lett lapos a hasam - sajnos a bőr kicsit lötyi, de ruhában szép legalább
54 kilóval lettem terhes, 20 kilót híztam, most 59 vagyok
sok sikert!

Miért nem tornázhatsz? Valami komoly oka van?
Szoptatás alatt lehet tornázni!!!! (ez valami fura tévhit, hogy elmegy tőle a tej)
Én 10 hónapig szoptattam, végig tornáztam, se ízre, se mennyiségre nem lett baja a tejemnek.
Nyugodtan csináljál hasizom gyakorlatokat, guggolásokat, stb, vegyél egy otthoni dvd-t, és amíg alszik a babád, addig tornázz. Hidd el, jól fog esni, főleg ha régen aerobikoztál is. Ha véletlen valami változna a tejeden, azt úgyis észre fogod venni, még mindig abba lehet hagyni a tornát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!