Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor húzódik vissza a hasam?

Mikor húzódik vissza a hasam?

Figyelt kérdés
Már lassan fél éves lesz a kisfiam, és még mindíg elég nagy a hasam,szoptatok,és nem tornázhatok.50 kilóval lettem terhes és 81 el szültem :(
2009. okt. 25. 21:03
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

tévhit, hogy egyáltalán nem lehet tornázni - nyugodtan tornázz, csak ne sokat

naponta egy 10-15 perc mozgás belefér, amíg alszik a baba, hidd el, nagyon jót fog tenni testileg, lelkileg

a tejnek sem árt, nem kell izomlázig csinálni, csak jól átmozgatni mindenedet - a babám csak anyatejes, bőven van tejem, 9 kiló és most kezdünk kóstolgatni

én is fél éve szültem, és kb 3 hónap után lett lapos a hasam - sajnos a bőr kicsit lötyi, de ruhában szép legalább

54 kilóval lettem terhes, 20 kilót híztam, most 59 vagyok

sok sikert!

2009. okt. 25. 21:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen , akkor mindenféle képpen el kezdem a mozgás, persze nem "dúrván" :) Jó neked ,hogy már lapos :)Pedig én terhességem előtt erobikoztam is , és mégis ennyit híztam :S
2009. okt. 25. 21:16
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem tornázhatsz? Valami komoly oka van?

Szoptatás alatt lehet tornázni!!!! (ez valami fura tévhit, hogy elmegy tőle a tej)

Én 10 hónapig szoptattam, végig tornáztam, se ízre, se mennyiségre nem lett baja a tejemnek.

Nyugodtan csináljál hasizom gyakorlatokat, guggolásokat, stb, vegyél egy otthoni dvd-t, és amíg alszik a babád, addig tornázz. Hidd el, jól fog esni, főleg ha régen aerobikoztál is. Ha véletlen valami változna a tejeden, azt úgyis észre fogod venni, még mindig abba lehet hagyni a tornát.

2009. okt. 26. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!