Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után megkérhetem az...

Szülés után megkérhetem az orvosokat, arra, hogy odaadják nekem a méhlepényemet, hogy hazavigyem?

Figyelt kérdés
Olvastam az interneten, hogy a méhlepény tele van tápláló anyagokkal és nagyon egészséges, a világsztárok is ezt csinálják. Szerintetek megteszik nekem?
2013. aug. 5. 12:58
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
35%
inkább csőcselék, mint ilyen parasztfalvi
2013. aug. 5. 16:39
 22/31 anonim ***** válasza:
95%
Tolem megkerdezte az orvos, meg akarom-e kapni! Visszakerdeztem, hogy viccel-e, de azt mondta, komoly, vannak akik elkerik. Ugyhogy erdeklodj utana, szerintem korhazfuggo!
2013. aug. 5. 18:26
 23/31 anonim ***** válasza:
57%

igen más az, ha a gyógyszergyár felhasználja, mintha otthon kisüti a kérdező, azért legyen már ennél több eszetek, akik ilyeneket írogattok.

szerintem gusztustalan, és kétlem, hogy ilyen formában jó lenne, vagy mi. azért mert ÁLLÍTÓLAG A. Jolie is ezt tette, még nem enném meg, sőt, igazából amúgy se.

kedves kérdező, magyarázd már el ÉSZérvekkel, miért is jó ez.

2013. aug. 5. 18:30
 24/31 anonim ***** válasza:
81%
Nem enném meg én sem, mert szerintem is undi. Attól függetlenül még lehet hasznos. Kevésbé civiliZált népeknél még most is szokás megszárítani, és porrá zúzva elfogyasztani. Régen pedig- még itthon is szülés után be szokták dörzsölni a friss lepénnyel a gyerek meg az anya arcát. Ennek viszont nemnagyon van haszna. Tény, hogy hasznos anyagokat tartalmaz. Ezzel kár vitába szállni. És ha valaki túl tud lépni a belénk nevelt korlátokon, az nem feltétlenül hülye. Úgyhogy csókoltatom a pontozókat. Botrány hogy egyesek mennyire korlátoltak, és ennek ellenére mégis mennyire okosnak gondolják magukat.
2013. aug. 5. 21:41
 25/31 anonim ***** válasza:
66%
Én elástam a kertben, almafát ültettünk fölé.
2013. aug. 5. 21:58
 26/31 anonim ***** válasza:
68%

Micsoda válaszok!Esküszöm,néha jó szórakozni is ide járni!

Kérdező,ezt ki ajánlotta neked?

2013. aug. 5. 22:25
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
jó pénzért mindent megtesznek neked
2013. aug. 5. 22:46
 28/31 anonim ***** válasza:
29%
Csak rá kéne keresni ennek a sok ostoba pi.sának, hogy mire jó a méhlepény és mire is használják fel, de ennyi eszük sincs, inkább itt verik a nyálukat. Remélem ezek nem szaporodnak.
2013. aug. 6. 10:27
 29/31 anonim ***** válasza:
35%

28-assal egyetértek!!!

Kérdező: érdeklődj a kórháznál! Szerintem biztosan megengedik! :)

2013. aug. 6. 10:32
 30/31 anonim ***** válasza:
13%
mekkora egy sutyerák vagy te, 28-as.
2013. aug. 6. 10:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!