Egyetemváltással kapcsolatban valaki segítsen nekem, ha megkérhetem! Félévkor lehet-e a műszaki egyetemről az egészségügyire átkerülni?
Nem, határozottan nem. Azonos képzési területre tudsz csak átjelentkezni, de azt is csak egy év után.
Képzeld el ha lehetne így vándorolni a szakok között akkor miért küzdene valaki egy felvételivel, és hagyna ki évet, felveszik ahova felveszik aztán majd átmegy másik szakra. Ez nem működik.
Jövőre felvételizzél eü karra vagy orvosira, ha nem jön be az info szak.
Előttem elmondtak mindent.
Ha tényleg nem mérnökinformatikusként akarsz diplomázni, akkor be se iratkozz, mert ugyebár az orvosi 6 év, kelleni fognak a félévek.
Keresztfélévvel nem tudsz menni sehova(eü képzések nem indulnak keresztfélévvel), a leggyorsabb az ha jelentkezel jövő februárban pl. menőtisztire. Eleve nem biztos hogy megfelelsz a felvételi követelményeknek, az nézd meg hogy van e érettségid a szükséges tárgyakból, mert akkor még érettségizned is kell újra.Itt a követelmény: kettőt kell választani: biológia v. fizika v. informatika v. kémia v. magyar v. szakmai előkészítő tárgy
És nézd meg hogy van e elég pontod a bejutáshoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!