Msc átjelentkezés hogyan zajlik?
Sziasztok
Szeretnék msc szakot váltani intézményt nem feltétlenül és ilyenkor mi az eljárás?
Ugyanis amikor rákeresek az egyetem honlapján csak pont a fordított esetet írják amikor intézményt váltok, de szakot nem de én maradni szeretnék ugyanazon az egyetemen csak más szakra szeretnék átmenni. A másik információ darab amelyet eddig találtam hogy átjelentkezés intézményen belül akkor lehetséges ha teljesítettem legalább 30 kreditet és ugyanazon kar valamely másik szakjára szeretnék átmenni pl.: mérnökinfóról programtervezőre ami mindkettő informatikai kar része de mondjuk gépészmérnökre már nem lehet ami meg gépész kar része.
Másik járható út az újra felvételizés de ez nekem kissé szürreális. Ugyanis ilyenkor beadom az egyetemnél hogy saját kérésre bocsássanak el majd a következő jelentkezési időszakban újra beadom a jelentkezésem csak más szakra?!
Ez az opció nekem abból a szempontból nem lenne jó ugyanis nem sokára el szeretnék menni dolgozni mint gyakornok és ahhoz hogy gyakornok lehessek egyben diáknak is kell lennem, viszont ha én "felmondok" az egyetemnél akkor a diáki státuszom is megszűnik gondolom én...
Köszi a válaszokat előre is!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!