Hogy zajlik az "átjelentkezés"? Van ilyen egyáltalán? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy egy főiskola hallgatója vagyok. Van arra lehetőség, hogy újrafelvételizés nélkül úgymond "átjelentkezzek" egyetemre, nem feltétlenül ugyanarra a szakra amin most vagyok? Ha lehet ilyet, akkor annak mik a szabályai? Elég fontos lenne! Előre is kösz a válaszokat!2010. jan. 12. 20:59
1/8 anonim 

válasza:

Melyik szakról akarsz átjelentkezni, melyik szakra?
2/8 A kérdező kommentje:
Informatikus-könyvtáros szakon vagyok most. Innen mennék teszem azt magyarra. Mondjuk azt sem tudom, hogy ilyenkor hogyan számolnak pontot, ilyesmik...
2010. jan. 12. 21:06
3/8 anonim 

válasza:

Te jársz arra akarra, neked kellene ismerned az ottani szabályokat. Ez midnenhol máshogy folyik.
4/8 A kérdező kommentje:
Nyugi, tervezem hogy megkérdezem a TO-n... csak gondoltam előbb körbekérdezek, hátha valaki többet tud mint én így alapból :)
2010. jan. 12. 21:09
5/8 anonim 

válasza:

Hát van esély, hogy át lehet jelentkezni, mert ismerősöm egy agrár szakról jelentkezett át egy másik fősuli gépészmérnöki szakára! Pechére, akkor, amikor beindult a gépészmérnökök sorozatgyártása! :S
6/8 A kérdező kommentje:
Értem... és azt nem tudod véletlenül, hogy mi alapján vették fel? Úgy értem az érettségi eredményei alapján, vagy az addigi főiskolai teljesítménye számított esetleg?
2010. jan. 12. 21:11
7/8 anonim válasza:
ha újra kell felvételizned esetleg, akkor semmit sem fog számítani a főiskolai eredmény. később az új helyen ha akarsz tantárgy-elismertetést (ne kelljen ugyanazt mégegyszer megcsinálni) akkor számítanak az elvégzett tárgyak.
8/8 anonim 

válasza:

Én nemrég jelentkeztem át egyik iskolából a másikba,de ugyanarra a szakra.Átszámítják a kreditjeimet,de sajnos nagyon sok idő,és már kezdődik a második félév...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!