Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után megkérhetem az...

Szülés után megkérhetem az orvosokat, arra, hogy odaadják nekem a méhlepényemet, hogy hazavigyem?

Figyelt kérdés
Olvastam az interneten, hogy a méhlepény tele van tápláló anyagokkal és nagyon egészséges, a világsztárok is ezt csinálják. Szerintetek megteszik nekem?
2013. aug. 5. 12:58
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
56%

:))))))))

Azt hittem ma semmin nem fogok tudni nevetni, de most mégis, köszönöm ezeket a hozzászólásokat :))))

2013. aug. 5. 13:33
 12/31 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem a használt tamponokat pedig teafilterként hasznosítsd! :)
2013. aug. 5. 13:39
 13/31 anonim ***** válasza:
73%
:)
2013. aug. 5. 14:01
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy tudom, hogy orvosi/gyógyszerészeti célokra felhasználják. Én csak azt kérdeztem, hogy megnézhetem-e, mondták, hogy persze, aztán elfelejtették megmutatni. De akkor már nekem se jutott eszembe, csak jóval később.
2013. aug. 5. 14:21
 15/31 anonim ***** válasza:
71%

Én hallottam már tv-ben,hogy tényleg marha jó lenne az anyának,ha elfogyasztaná! Igazából az állatok is megeszik! A tv-ben is egy ilyen nőt mutattak be aki elfogyasztotta! ÍPerszer nem magyar műsor volt!

Én láttam a magamét ott vizsgálgatta a doki előttem! Hát elég gusztustalan! És tényleg fölhasználják! Nem hinném,hogy megkapod!

De ha mégis JÓ ÉTVÁGYAT! :D

2013. aug. 5. 14:48
 16/31 anonim ***** válasza:
58%

Azert mert nektek gusztustalan nem kell egybol hurrogni. Angliaban peldaul lehetoseg van ra hogy hazavigye az ember. Engedelyt kell ra kerni igaz de nem akadalyoznak meg benne ha ezt szeretned. Az hogy Magyarorszagon nem szokas mas kerdes.

Kedves kerdezo sztem erdeklodj utana ha ezt szeretned

2013. aug. 5. 14:58
 17/31 anonim ***** válasza:
55%

Az Igen!!!

Gratulálok a kérdezőnek! Ezt azért egy leendő anyukától nem vártam....De megint bebizonyosodott, hogy az emberi hülyeség nem ismer határokat!

2013. aug. 5. 14:59
 18/31 anonim ***** válasza:
85%
Mikor megszülöd, harapj bele, és morogj, ha közelít hozzá az orvos, a kutyák is így jelzik, hogy az övüké.
2013. aug. 5. 15:10
 19/31 anonim ***** válasza:
65%

Nem tudom, hogy miért háborogtok. Az jobb, amikor gyógyszergyárak dolgozzák fel, és készítenek belőle kapszulát, és árulják horror áron? Merthogy csinálják.

Szerintem ha gondoskodsz a tárolásáról, akkor talán odaadják. És ugye gondolom nem a 3 napos kórházban tartózkodás után vinnéd el. De erre meg kell találni a megfelelő dokit, vagy szülésznőt. Én kis esélyt látok csak rá.

2013. aug. 5. 15:37
 20/31 anonim ***** válasza:
48%

Ennyi korlátolt ostoba embert.... Én sem tudnám elfogyasztani ,de hiszem hogy túl civilizációdosodásnak "köszönhetően" ... ha kapszulában kapná a sok agyament szapuló horror áron venné , ahogy a sok tejfokozót is ....

csőcselék

2013. aug. 5. 16:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!