Bent fekszem a korhazban mar es inditani akarnak?
A 38. hetet toltottem es bejottunk a korhazba, mert nem ereztem jol magam. Megvizsgaltak, a babanak szerencsere nincs baja, de nekem folyamatosan hanyingerem van.
Mindig ugy erzem, ha bepisilnek. Tehat mintha folyna a vizem. Hiaba mondom a noverkeknek es az ugyeletesnek, amikor jonnek korbejarni, mintha megse hallanak.
Ami leginkabb aggaszt, azaz, hogy iszonyat faj a hegem. Tobbszor mondtak, hogy eleg vekonyka (nagy a hasam).
Szinte mar kibirhatatlan, minden mozgasra faj. Errol is szoltam, amire a valasz az volt, hogy meginditjak a szulest es utana jobb lesz.
Az orvosomat nem erjuk utol, a korhaz sem. Allitolag nyaral, a "ceges" telefont kikapcsolta (aminek a szamat tudjuk), a magant pedig nem hivja fel a korhaz.
Attol felek, hogy szetszakadok felul-alul szules kozben. Ezt mondtam a noverkenek is, aki kozolte, hogy meg senki nem halt bele abba, hogy szulni kell.. ezzel ki is fordult a korterembol.
Nagyon aggodom, de leginkabb a lanyom miatt, hogy o hogy vagy odabent?!
Egyenlore nem engedtem az inditast, mert fajasaim sincsenek. Az elso gyerekunknel is igy indult, vegul s.csaszaroztak.
NEkem is Mustafa doki jutot eszembe rögtön, ha aMArgitban vagy... remélem, hamarosan jobb lesz, a szülészetre nem mentél le (már ha az osztályon vagy...)
én heteket feküdtem benn, drukkolok, hogy a váltásnál jobb nővéreket fogj ki és remélem, már meg is van a babád!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!