Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Bent fekszem a korhazban mar...

Bent fekszem a korhazban mar es inditani akarnak?

Figyelt kérdés

A 38. hetet toltottem es bejottunk a korhazba, mert nem ereztem jol magam. Megvizsgaltak, a babanak szerencsere nincs baja, de nekem folyamatosan hanyingerem van.

Mindig ugy erzem, ha bepisilnek. Tehat mintha folyna a vizem. Hiaba mondom a noverkeknek es az ugyeletesnek, amikor jonnek korbejarni, mintha megse hallanak.

Ami leginkabb aggaszt, azaz, hogy iszonyat faj a hegem. Tobbszor mondtak, hogy eleg vekonyka (nagy a hasam).

Szinte mar kibirhatatlan, minden mozgasra faj. Errol is szoltam, amire a valasz az volt, hogy meginditjak a szulest es utana jobb lesz.

Az orvosomat nem erjuk utol, a korhaz sem. Allitolag nyaral, a "ceges" telefont kikapcsolta (aminek a szamat tudjuk), a magant pedig nem hivja fel a korhaz.

Attol felek, hogy szetszakadok felul-alul szules kozben. Ezt mondtam a noverkenek is, aki kozolte, hogy meg senki nem halt bele abba, hogy szulni kell.. ezzel ki is fordult a korterembol.

Nagyon aggodom, de leginkabb a lanyom miatt, hogy o hogy vagy odabent?!

Egyenlore nem engedtem az inditast, mert fajasaim sincsenek. Az elso gyerekunknel is igy indult, vegul s.csaszaroztak.

2013. aug. 1. 13:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

NEkem is Mustafa doki jutot eszembe rögtön, ha aMArgitban vagy... remélem, hamarosan jobb lesz, a szülészetre nem mentél le (már ha az osztályon vagy...)

én heteket feküdtem benn, drukkolok, hogy a váltásnál jobb nővéreket fogj ki és remélem, már meg is van a babád!!!

2013. aug. 1. 23:14
 12/12 anonim ***** válasza:
Hogy végződött a szülés?
2013. aug. 19. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!