Péterfy kórházban fogadott orvos nélkül mire számíthatok?
Én is a VIII. kerületben lakom, ismerem ezeket a "népeket".
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy a nem alapíványi szoba az milyen? Ha nem jut alapítványi, akkor hogy van lehetőségem zuhanyozni, ételt tárolni (hűtő), melegíteni (mikró), és hány embert zsúfolnak össze egy szobába?
Köszönöm!
Én majd csak a jövő héten szülök ott, de voltam szülőszoba látogatáson. Hűtőt, mikrót nem láttam a sima szobákban, zuhany, WC a folyosó végén... Max. 3 ágyasak.
Ha lehet én is alapítványiba megyek.
Köszönöm az érdeklődést, megvan a bébi :)))
Volt egy tündéri szülésznőnk, és minden a legnagyobb rendben ment, nagyon kedves és segítőkész volt. Doki csak az elején volt, megvizsgálni, meg a legvégére esett be egy másik, de ő is nagyon rendes volt, szóval semmi okom a panaszra.
Aztán utána az osztályon már egész más volt a hangulat... Csecsemős nővérek között akad 1-2 igazi rosszindulatú banya, de amelyik aranyos az meg a végletekig az, szóval minden nap más volt.
Sima szobába kerültem, de nem volt rossz, mert az egyik anyukával hamar összebarátkoztunk, jókat beszélgettünk, könnyebben telt az idő.
Összességében rosszabbra számítottam. A babám meg egy kis tünemény, eszik, alszik, nincs vele semmi gond :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!