Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Fejér Megyei Szent György...

Fejér Megyei Szent György Kórházban már tényleg nem adnak 1 db pelenkát sem?

Figyelt kérdés
2013. júl. 26. 11:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Már három éve sem adtak.
2013. júl. 26. 11:20
 2/14 A kérdező kommentje:

Tényleg? Fiamat 2010-ben szültem ott, kaptam 3 db pelenkát, lányomat 2011-ben szültem ott, kaptam 3 db pelenkát.

Tehát én 3 és 2 éve is kaptam, igaz csak 3 db-ot. De most egy pelenkadiszkontban mondta nekem az eladó, hogy nem adnak. Azért lettem kíváncsi.

De érdekes, ha te 3 éve nem kaptál, mert én igen.

2013. júl. 26. 11:45
 3/14 anonim ***** válasza:
Szia. Két hete szültem, és nem adtak egy darabot se. A sajátot kellett használni. A köldökcsonkhoz sem adnak semmit.
2013. júl. 26. 12:21
 4/14 A kérdező kommentje:

Köszi. Egyre lejjebb süllyed ez a kórház. Régen se adtak a köldökkezeléshez semmit, mindent kellett vinni már 2 és 3 éve is, csak meglepődtem, hogy már ezt a 3 db pelenkát is elvették. Mindegy, végül is nem létfontosság, de ha belegondolok, hogy a barátnőm 8 éve szült ott és akkor semmit nem kellett vinni a babának, csak azt a ruhát, amiben hazahozták. Egyre lejjebb fejlődünk.

Ruhát még adnak a bent töltött napokra a babának vagy azt is vinni kell?

Mondjuk én már azon meglepődtem 2 éve, hogy mikor szültem, a saját hálóingemben kellett szüljek, mert nem volt kórházi hálóing, még jó, hogy kettőt vittem.

2013. júl. 26. 12:35
 5/14 anonim ***** válasza:
Igen adnak még a babának ruhát, és saját hálóingbe kell szülni.
2013. júl. 26. 12:41
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszi:)Igaz, csak jövőre szülök, ki tudja mennyi minden fog még addig változni!
2013. júl. 26. 12:52
 7/14 anonim ***** válasza:

Ki is van írva: mivel az összes keretet csökkentették, 3 db pelenkát tudunk biztosítani. Aki hoz sajátot, az még jobb - +-3 már úgysem sokat számít, de akinek igazán szüksége van rá, annak jól jön. Egy baba sem marad pelenka nélkül, és a köldöke is mindenkinek el lesz látva. De az alkohol és a gézlap ill. hintőpor úgysem fogy el otthon, tehát csak kevesebb kerül a szemétbe, viszont ha ezt is mi kéne, hogy biztosítsuk, sok pluszköltség lenne. Nem mondom, hogy ez így tökéletes, de ez nem magánkórház... és össze lehet hasonlítani más helyekkel, nem az utolsó lenne.

A kórházi hálóinget meg szívesen elkerültem volna a missed ab-mon is, mert akkor viszont az volt a kötelező... sokkal jobb volt, amikor (a szülésnél) a sajátom lehetett rajtam. Minden szempontból...

2013. aug. 1. 13:31
 8/14 anonim ***** válasza:
Kieg.: ruhát is kap a baba - de van, aki ragaszkodik az otthonról hozotthoz (nem tudom, miért - én ennyire nem szeretek mosni), akkor nyilván azt adják rá.
2013. aug. 1. 13:32
 9/14 anonim ***** válasza:
Én már mindent becsomagoltam, kivéve a hintőport. Arra azt mondták a gyógyszertárban, hogy majd amit hazahozatalkor felírnak, azt kell használni. Csakhogy akkor hogy vigyek sajátot?
2013. aug. 1. 14:47
 10/14 anonim ***** válasza:
Én ilyet vettem: Naturland Infantum hintőpor
2013. aug. 1. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!