Szigetváron a korházban szülés után kérhetem hogy a baba velem legyen egy szobába, és miket kell vinni a babának? (pl. : úgy hallottam le kell adni 15-20db pelenkát)
Figyelt kérdés
2009. dec. 14. 09:54
1/5 anonim válasza:
lehet veled egy szobában, sőt olyan szoba is van ahová a rokonok is bemehetnek. pelust be kell adni, de ők adnak ha tisztába akarod tenni. a csomagban amit kapni fogsz szülés után van popsitörlő minta, azt tudod majd használni neki. popsikrémet is adnak. ruhát nem kell bevinni azt is ők adnak. remélem nem változott mióta én szültem (15 hónapja). problémamentes szülést és boldog babázásat kívánok.
3/5 anonim válasza:
Nálunk még a férjem is beköltözött hozzánk arra a hétre.
4/5 anonim válasza:
Kétféle rooming-in szoba van. Az egyik 2000 Ft/nap, oda a látogatók is bejöhetnek alapesetben, de ha a baba ott van, akkor elvileg nem. Nagyon szép tiszta, tv, hűtő, fürdő (ez közös a másik ilyen szobáéval, de naponta többször takarítják). A másik 4000 Ft/nap, ez nagyobb (konkrétan egy egész kórtermet alakítottak át), és itt apuka is bent lehet veletek. Pelust kell vinni, de ha marad, megkaphatod. Ruhát nem kell vinned, csak amikor hazahozzátok majd a picit, nyilván.
5/5 anonim válasza:
Én januárba készülök ott szülni, és azt mondta a védőnéni, hogy 20 db pelust kell bevinni, mindent mást adnak ami nekem vagy a babámnak kell. Vannak külön szobák, nagyon szépek, de nekem azt mondták, hogy ha az újszülött bent van akkor a szobába mikor a vendégeid, már nem viheted vissza a csecsemőosztályra, akkor már végig veled marad (gondolom fertőzésveszély miatt). De amúgy egész nap kint lehet nálad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!