A kitolásnál jött egy kis kaki. Én nem vettem észre, de a doki egyszercsak megszólalt: "mi van, maga nem kapott beöntést?" Alig bírtam megszólalni, a szülésznő gyorsan eltakarította, és nyugtatgatott, de hát akkor is... Hogy lehet ilyet mondani? Nagyon megalázó volt. Ráadásul kaptam előtte beöntést, nem mintha rajtam múlna a dolog...
pff milyen bunkó emberek vannak, tönkretenni egy ilyen szép eseményt... Ahol én szültem ott abszolút nem csinálnak már beöntést (sote II), és kérdeztem a dokimat is még a szülésznőmet is szülés előtt hogy akkor mi lesz ha... Azt mondták hogy ezzel ne törődjek egyáltalán! És volt is szülés közben "baleset", de senki még csak furcsán se nézett, profi módjára szó nélkül cserélték alattam a lepedőt. Nagyon hálás vagyok nekik, hogy nem tették tönkre a dolgot, így úgy emlékszem vissza hogy csodálatos, könnyű szülésem volt két remek szakemberrel és a párommal. Felháborító milyen érzéketlen paraszt emberek vannak....
2013. aug. 1. 10:56
12/19 anonim válasza:
Ekkora parasztokat...Úgy csinálnak, mintha még soha nem láttak volna olyat, vagy mintha szándékos lenne. Nem tudom hogy gondolják, hogy nyomás közben koordinálja az ember lánya, hogy csak a gyereket nyomja?
2013. aug. 1. 11:17
13/19 anonim válasza:
A helyzet teljesen természetes szüléskor és nagyon sok nővel előfordul még ha beöntést kapnak akkor is. Az orvos viselkedése az már más lapra tartozik. Ne foglalkozz vele, örülj a babának.
2013. aug. 1. 11:29
14/19 anonim válasza:
én alapjáraton rettenetesen szégyenlős vagyok ilyen dolgokban, úgy még pisilni sem tudok, hogy ha hallja valaki... és pontosan az ilyen helyzetek miatt kib-szottul félek a szüléstől... bocs a csúnya szóért, de ez mondja el leginkább az érzéseimet..
én biztos, hogy ott helyben sírógörcsöt kapnék és próbálnám visszatartani, ami ugye a babának se jó, úgyhogy szerintem nekem altatásos császárom lesz, inkább ne is tudjak róla, mi történik... komolyan, most is sírva fakadtam, ahogy belegondoltam, hogy ezt nekem mondja, vagy amit a 10. válaszadó írt... :(
amúgy fogadott volt, vagy ügyeletes?
2013. aug. 1. 12:45
15/19 A kérdező kommentje:
Ügyeletes volt. De mondjuk ő egy híresen paraszt doki, de hát problémamentes terhességem volt, nem akartam százezreket dokira költeni. Jó, nyilván nem ér meg százezret ennek a kis beszólásnak az elkerülése, csak nem értem miért volt rá szükség.
2013. aug. 1. 12:53
16/19 anonim válasza:
nálunk szülésfelkészítő tanfolyamon az egyik kismama direkt rákérdezett a dokinál erre. s a doki tök nyugodtan mondta,hogy ezzel ne foglalkozzunk, ez mindenkinél előfordul, ne szégyelljük magunkat emiatt.
2013. aug. 1. 14:05
17/19 anonim válasza:
Igaz én külföldön szültem de nálam is biztosan volt kaki, hát istenem előfordul, nálunk nem nagyon csinálnak beöntést. eleinte nehéz volt "elengednem" magam de hát ha jön a gyerek akkor muszáj, nálam is két szülésznő volt, természetesen senki nem mondott semmit, szépen eltakarították ha volt mit, sem én sem férjem nem vettünk észre semmit... A doki jó bunkó volt!
2013. aug. 1. 17:06
18/19 anonim válasza:
Ne foglalkozz ezzel!Gondolom a doki is már rengetegszer látott ilyet,nem értem miért kellett szóvátennie,hiszen tudhatja,hogy ez természetes dolog és egyébként is elég kellemetlen.Semmi szükség arra,hogy még be is szóljanak érte.Én is bekakiltam,amikor szültem,pedig én is kaptam beöntést,viszont nálam szerencsére senki nem szólt be,hanem rögtön eltakarították és annyi.Ilyenkor az orvosnak nem az lenne a dolga,hogy ezt figyelje,pláne nem,hogy még be is szóljon érte.
2013. aug. 1. 22:45
19/19 anonim válasza:
Nekem is jött szüléskor minden, pedig kaptam beöntést. Borzasztóan zavart, mert én eleve azt hittem, a beöntéssel megelőzzük ezt, de sajnos nem. Amikor észrevettem, hogy jön, elnézést kértem, de dokim rögtön szólt, hogy ne is foglalkozzak vele, a szülésznő meg már törölte is le.
Szóval alapból ez egy természetes dolog, annak a dokinak rossz napja lehetett, vagy alapból bunkó volt...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!