A kitolásnál jött egy kis kaki. Én nem vettem észre, de a doki egyszercsak megszólalt: "mi van, maga nem kapott beöntést?" Alig bírtam megszólalni, a szülésznő gyorsan eltakarította, és nyugtatgatott, de hát akkor is... Hogy lehet ilyet mondani? Nagyon megalázó volt. Ráadásul kaptam előtte beöntést, nem mintha rajtam múlna a dolog...
Na én nem kaptam beömtést..volt is baj.. :D Senki nem említette hogy probléma lenne..elég gyorsan szültem..addig húzták a beöntést amikor már nem volt idő, mert jött a fiam..
Az orvosod meg jó paraszt volt!!!
A lányomnál meg egyébként pisiltem..de ez várható volt.Kitolás előtt borzasztó pisilési ingerem volt, próbáltam teljesíteni a kacsába, de nem sikerült.Mikor már kint volt a lányom, mondta a szülésznő hogy csurrant cseppent, de ez nem probléma és mosolygott!! :)
Úgy hogy nekem már minden volt, és egyáltalán nem érzem cikinek..ez van..ez ezzel jár.
2013. aug. 1. 09:59
5/19 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy mással is előfordul, nem is a kaki a lényeg, hanem hogy az orvos még szóvá is teszi! Mindenkitől azt hallottam, hogy másodpercek alatt eltakarítják, mintha semmi nem történt volna, ez a paraszt meg még be is szól...
2013. aug. 1. 10:07
6/19 anonim válasza:
ügyeleten szültél?Már mint fizetős volt az orvos?
2013. aug. 1. 10:08
7/19 anonim válasza:
Szia tényleg elég paraszt volt a doki ... én eddig kétszer szültem az elsőt végig hánytam ( kaptam beöntést ott nem volt baj ) a másodiknál már nem kaptam ott már volt egy kicsi de nem szólt senki hisz ez egy természetes dolog :) ne te érezd magad kellemetlenül :)
2013. aug. 1. 10:22
8/19 anonim válasza:
Szia! Ne is foglalkozz vele. Én az ügyeletesnél szültem 2,5 éve, mert koraszülött lett a babám, nem kaptam beöntést, mert már nem volt rá idő. Senki nem mondta, de nekem is jött. Pár nappal később egy fotón vettem észre. Kérdeztem a férjem, az mi, úristen?! Ne is foglalkozz vele, mondta. Se a doki, se a szülésznő nem szólt, úgyhogy ez a doki tényleg bunkó lehetett. Nem megalázó, hiszen nem tehetsz róla!
38+5 h km
2013. aug. 1. 10:31
9/19 anonim válasza:
Nem szép dolog olyan dologért szólni, amiről nem tehetsz és ami mindennapos a szülésnél. :( Elég bunkó volt a doki...
2013. aug. 1. 10:39
10/19 anonim válasza:
A barátnőm szülésénél két szülésznő volt bent. Nála is ez történt, és az egyik szülésznő odaszólt a másiknak. Na b*szd meg, ideszarik az orrunk alá. A barátnőm a szülés után olyan sírógörcsöt kapott, hogy alig tudták megnyugtatni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!