Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek abortusza volt: tényleg...

Akinek abortusza volt: tényleg megalázó az eljárás? Miket kérdeznek?

Figyelt kérdés
2012. máj. 24. 16:30
 1/9 anonim ***** válasza:
38%

bocsi, nekem nem volt, csak ott szültem a kórházban, mikor sok nőnek csinálták aznap, és az orvosok rongyként bántak velük, ócska szemétként, legalábbis én így láttam és ez az érzés jött le

a nővérek szintén

2012. máj. 24. 16:43
 2/9 anonim ***** válasza:
70%
Ez hülyeség.Ha kicsit perkál az ember,normális a doki.Mondjuk jobb magánintézménybe menni,nem kórházba,igaz picit többe kerül,de ott te fizetsz,te vagy a főnök,nincs helye bunkóságnak.
2012. máj. 24. 17:11
 3/9 anonim ***** válasza:
60%

Az orvosok és a nővérek általában az élet pártján állnak. Nem kell csodálkozni, hogy nem rajongják körül azokat a nőket akik elpusztítják a magzatukat. Ebben az országban sajnos még mindig rengetegen vetetik el a gyereküket, többen mint a többi európai országban. Megértem, hogy elegük van már ebből az orvosoknak.

Mindenesetre nem kéne rongyként bánni a szerencsétlenül járt nőkkel, de legközelebb majd jobban vigyáznak. :/

2012. máj. 24. 17:17
 4/9 anonim ***** válasza:
78%
Szia! Szerintem ez mindig khaz fuggo. Ahol en voltam, ott mindenki megerto volt, tudtak miert teszem azt amit, egyaltalan nem ereztettek velem azt, hogy leneznek erte. A doki aki vegezte a mutetet, o is normalis volt, az anesztes es a noverek is. Es ez nem magan kh, sot penzt sem adtam senkinek.
2012. máj. 24. 17:39
 5/9 anonim ***** válasza:
51%
Remélem ez a legnagyobb örömötök az életben, hogy jól lepontoztatok! Viszont azt megjegyezném, hogy akkor is ez az igazság. A szülészorvosok és nővérek általában világra segítik a kisbabákat, nem kell csodálkozni, hogy nem jó szívvel végzik el az abortuszt, de azt is hozzátettem, hogy akkor sem kéne flegmán kezelni ezeket a nőket.
2012. máj. 25. 11:54
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, én az 1980-as években dolgoztam szülészeten, és ott, ha a főorvos azt látta volna, hogy valaki szemét módon bánik akármelyik pacienssel (tök mindegy, hogy mi az illető problémája), az másnap a munkakönyvét (akkor még volt) szorongatta volna...

Valószinűleg az lenne a jó, ha az érintett nők megtörnék a hallgatás falát, és szépen feljelentenék annak rendje és módja szerint az ilyen "erkölcsi fároszokat"... ha párat kirugdalnának végre, a többi sem keverné tovább az egyéni véleményét a munkájával...

(egyébként meg nyilván az a legcélszerűbb, ha az ember eleve kisérővel megy... voltaképp tökmindegy, hogy a párja, az apja, vagy szimplán haver, egy 47-es ingnyak látványa nagyon szépen képes korlátozni az önjelölt véleményalkotást... sőt, ez már a családvédelmisnél is igaz lehet... én egyszer egy hajdanvolt ex barátnőmet kísértem el egy ilyen helyre baráti szivességből, és hát amikor egy teli SZTK-folyosó füle hallatára magyaráztam el a t. védőnőnek, hogy mi dolga, és mi nem... utána nem volt kérdése, 2 perc, és hozta az aláírt papírokat. Ennyi.

2012. máj. 26. 15:09
 7/9 anonim ***** válasza:
95%

Volt abortuszom, még 25 éves koromban, az egyik nővér próbálkozott... Közöltem vele, hogy még egy megjegyzés. akár vagy akár egy szemöldökfelhúzás és jelentem a viselkedését az ápolási igazgatónak, miután végeztünk. Tudniillik törvény által biztosított jogom a nemkívánt terhesség megszakíttatása, neki pedig kutya kötelessége engem legjobb képességei szerint ellátni ellátni. A magánvéleménye pedig a legkevésbé sem érdekel. Nem is volt több probléma.

Az orvosok részéről egyáltalán nem ért atrocitás.

2012. máj. 28. 13:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem elég ostoba az az egészségügyi dolgozó, aki rongyként bánna az abortuszos nőkkel! Valószínűleg nem láttak még akkor egy ilyen nőt a beavatkozás után! Én mikor felébredtem hangosan felkiáltottam, néztem a zöld csempét, mire berohant egy nővér, hogy valami baj van e. Látta, hogy sírok, és megsímogatta a fejem. Gondolom, akiben van egy kicsi emberi érzés is, az nem rúg bele egy földön fekvő emberbe...
2012. jún. 2. 21:17
 9/9 Agnetha válasza:

Valamikor, a70-es években megalázó volt, igen, nagyon.

Azt viszont senki nem tudhatja,hogy aki abortuszra szánja el magát,mit érez, miért teszi,hogyan, milyen körülmények késztetik erre a szomorú lépésre.

2012. jún. 12. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!