Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Abortusza magánklinikán volt...

Abortusza magánklinikán volt valakinek? PL:Telkiben. Milyen volt?

Figyelt kérdés
Hogy bántak veled?Mennyi időt kellett bent lenni műtét után?Mennyit kell fizetni érte?Válaszokat köszönöm!
2012. máj. 21. 11:29
 1/4 anonim ***** válasza:
14%
Előre le szeretném szögezni, nem akarlak bántani, biztos valami okod van, de miért akarsz ilyet tenni? Gondolom nem azért, mert képtelen lennél eltartani, mert akkor magánklinikára sem lenne pénzed...
2012. máj. 21. 13:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Első válaszoló, semmi közöd hozzá. Magánügye.

Kérdező, nekem nem abortuszom volt, hanem epeműtétem. A Telki honlapján megtalálod azokat a telefonszámokat, ahol mindent elmondanak. Én is tisztáztam előtte a dolgokat, hogy mérlegeljem, megéri-e ennyit fizetni érte.

2012. máj. 23. 13:59
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Már nem aktuális,megtartom a babát,bármi legyen.Nem tudom megölni :(
2012. máj. 23. 14:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Nagyon örülök, hogy megtartod, hidd el, jól döntöttél :) Jó neki, mert szereti az anyukája!
2012. máj. 25. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!