Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek Vácon volt abortusza...

Akinek Vácon volt abortusza leírná hogy hogy megy?

Figyelt kérdés

Mikor kell befeküdni mikor? lehet hazajönni?

Valamint akik babát szeretnének sok sikert hozzá!

Letolások előtt megjegyezném nekem most 1éves a fiam, gyógyszer mellett lettem terhe,és 1évalatt rendesen leszegényedtünk, nem tudom vállalnia babát ,kérlek neírjatoksemmi hasonlót,így is aszívem szakad meg,ésbőgök egész nap

2012. febr. 13. 10:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Az egy dolog,hogy 1éves gyerkőc van,meg az anyagiak.Kurni volt eszed,védekezni nincs eszed....Gyógyszer mellet? Biztosan rendesen szedted? 5 évig szedtem gyógyszert és ha fejre álltam akkor se lettem terhes.Büszke lehetsz magadra.
2012. febr. 15. 15:11
 2/5 A kérdező kommentje:
magad minősíted, igen rendesen szedtem.ugérzem épp neked nem tartozom magyarázattal
2012. febr. 15. 19:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Mivel? Hogy rendesen szedtem a gyógyszert,mert nem akartam,hogy abortusszal végezzem? Gondolj csak abba bele,hogy kitudja lehet-e utána gyereket,vagy éppen megölöd. Fájdalmas ilyeneket olvasni.Nekem elhalt a gyerekem,ilyenek meg megszabadulnak a gyereküktől.Undorító és ezért fizetsz is..
2012. febr. 16. 00:31
 4/5 NetBoy85 válasza:

Nos, persze, én megértem, hogy fáj ilyenek olvasni, hogy neked elhalt, mások meg, akiknek lehetne, eldobják maguktól. :((( Ez nagyon sajnálatos dolog, de bármennyire is az, az élet így működik. Mindig is így működött, és akár tetszik, akár nem, mindig is így fog működni. Vagyis: amire neked nagy szükséged lenne, az másoknak könnyedén megvan, és nem becsülik meg úgy, ahogy te tennéd, ha neked is meglenne. Az élet k.-ra igazságtalan. Afrikában a sok-sok gyerek éhezik, meg naponta sokan meghalnak különféle betegségekben meg éhségtől. Itt Európában meg duhaj van hozzájuk képest.

De visszatérve erre a témára: akkor is el kell fogadni, hogy ez az Ő Döntése, ha el akarja vetetni. Egy nagyon komoly Döntés, de akkor is csak az Övé! Lehet, hogy utána szövődményei lesznek, lehet, hogy utána nem lehet többé gyereke, de ez akkor is egy Döntés volt a részéről, és mint minden döntés, ez is következményekkel jár, amit ugyan csak neki kell viselnie. Ha valaki nem védekezik az is egy döntés. Az is a saját döntése az illetőnek, és a következményeiért is ő a felelős.

Az meg, hogy kúrásra volt esze védekezni meg nem, meg, hogy biztosan nem szedte a gyógyszert rendesen, mert te szedted, és neked 5 évig semmi bajod sem lett, ez egy nagyon primitív kijelentés a részedről szerintem. Mert mint tudjuk, egyik védekezési módszer sem tökéletes. A gyógyszer sem 100%-os biztonság. Neked csak szerencséd volt, hogy eddig nem történt meg a baj gyógyszer mellett, és éppen ezért attól, hogy neked 5 évig semmi bajod sem lett gyógyszer mellett, nem zárja ki, hogy másnak se legyen. Különbözőek vagyunk, mindenkinek kicsit máshogy reagál a szervezete a gyógyszerekre, ezért nem lehet ilyen formában, primitív módon általánosítani...

Összegezve: Ha úgy érzi, hogy el akarja vetetni, akkor tegye. Utána minden következmény, a kelkifordulás, az esetleges szövődmények őt terhelik majd. Ezt a kockázatot vállalni kell, és szerintem ő tisztában van vele.

Sokszor kell olyan nehéz döntéseket hoznunk az életben, ami amúgy nem lenne helyes, de meg kell hoznunk, bármennyire fájdalmas is nekünk, vagy másoknak...

2012. febr. 16. 13:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Remélem, még nem késő felkeresned ezt az oldalt:

[link]

Amiben tudnak, segítenek, ítélkezés nélkül!!!

Sok sikert:

egy anyuka

2012. márc. 3. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!