Van olyan, akinek már volt abortusza?
Írna pár mondatot róla? Milyen volt, hogy történt, mi történt utána és lelkileg mennyire bolygatta fel...
Köszönöm!
Itt minden le van írva, hogy hogyan zajlik.
Nekem spontán vetélésem volt, ami annyira a terhesség elején történt, hogy nem kellett művileg befejezni, teljesen kiürült magától.
Lelkileg iszonyatosan megviselt ez is, bár nem volt tervezett terhesség, és csak pár nap telt el a +teszttől, mégis nagyon megviselt, hogy egy kis ártatlan élet ért véget bennem.
nekem volt..
iden szeptemberben lesz 3 eve!!
nagyon nem vagyok buszke ra.mind a mai napig megvisel,ha eszembe jut!
ez mar egesz eletemben velem lesz es soha semmivel sem tudom majd jova tenni :(
Első válaszoló:
Ne haragudj, de úgy gondolom nem tartozik rád. Lehetsz elítélő már így látatlanban, nem érdekel.
Köszönöm azoknak akik őszintén válaszoltak.
"Ne haragudj, de úgy gondolom nem tartozik rád. Lehetsz elítélő már így látatlanban, nem érdekel.
Köszönöm azoknak akik őszintén válaszoltak."
Ki volt elítélő? Segíteni akarok, ahogy a többiek is... Hidd el mindannyian csak annyit szeretnénk, hogy ne tegyél olyat, amit később megbánsz... Mert sokan nagyon megbánják, és mindenüket odaadnák, ha visszacsinálhatnák, ahogy például tegnap 21.17 is... Senki nem akar Téged bántani, és ez egy névtelen oldal, nyugodtan leírhatod, hogy mi a baj, lehet, hogy segíteni is könnyebben tudnánk, ha mással nem tanáccsal, vagy biztatással.
hány hetes terhes vagy?
A 7.hétig lehet tablettás módszerrel is,akkor nem kell műtét,az kevésbé megterhelő a szervezetnek,meg talán a léleknek is.
Egyelőre úgy néz ki nem vagyok terhes.
A párommal védekeztünk, ennek ellenére nem jött meg a menstruációm, így két tesztet is csináltam. Szerencsére negatívak lettek, de még így sem tudtam teljesen megnyugodni.
Így sokat gondolkodtam a témán. 20 éves vagyok, egyetemen tanulok. Nem szeretném feladni és sajnos az anyagi helyzet sem a legmegfelelőbb. A szüleim ráadádsul tudom, hogy az abortusz mellett lennének.
De tudom, hogy nem tudnám leélni abban a tudatban az életem, hogy valakit megöltem. De mi van ha csak ezt tehetem? Ha egyszer nem jókor jön és nem tehetek róla, hogy beleesek abba a 0,01%-ba.
Köszönöm az utolsó válaszolónak. A gyógyszerről még nem hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!