Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Táppénzre menetelt leírná...

Táppénzre menetelt leírná nekem valaki?

Figyelt kérdés
Gyeden vagyok, terhesség miatt mennék,aztán majd tgyásra. Kihez kell fordulni ilyenkor, mik kellenek hozzá? Még sosem intéztem ilyet, eddig nem volt rá szükség az életemben.

2012. febr. 11. 12:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Nőgyógyász ír papírt, hogy veszélyeztetett vagy, azzal elmégy a háziorvoshoz, aki kiír táppénzre.

A kapott táppénzes papírt kéthetente beviszed a munkahelyedre, ők majd továbbítják az OEP-nek (vagy ha kifizetőhely, akkor intézik)

2012. febr. 11. 12:22
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2012. febr. 11. 12:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem még anno volt TB ellenőrzésem is. Tehát el kellett mennem a háziorvosomhoz, mikor felülvizsgálás volt.

Mivel a munkahelyem jelenleg tőlem 1500 km-re van, így mókás volt, de természetesen nem kötöttek bele semmibe itt (Mo).

Utána már többször nem kellett megjelennem. Minden hónapban kaptam a papírt, amit faxoltam a cégnek, ahol dolgozom, majd postáztam.

2012. febr. 11. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!