Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár után mennyi ideig...

Császár után mennyi ideig voltatok rosszul?

Figyelt kérdés
Tényleg 6 hét? Gondolkodom, hogyha a 2. gyerek császáros lesz, hogy bírom ennyi ideig, hogy a kislányomat ne emelgessem. Első szüléssel 2 hétig voltam elég rosszul, hogy alig bírtam felkelni. Normál szülés volt, igaz, hatalmas gyerek. De most ezt se nagyon tudnám megoldani.
2009. okt. 23. 18:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Én, mire hazakerültem a kórházból, addig elég jól voltam.
2009. okt. 23. 18:43
 2/7 anonim ***** válasza:
én hétfőn szültem csaszival, pénteken a 10 kilós vödöt cipeltem és felmostam...:-) nov. 10.-én lesz megint csaszi, a nagy csak 21 hós, szóval sokat kell emelni, de nem félek, csak hordani kell a haskötőt és nem lesz gond. a sógornőm szegény szepemberben szült, még mindig kínlódik a gátsebével...szóval nekem jó tapasztalatom van.
2009. okt. 23. 19:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Csütörtöki nap volt a császár, vasárnap mentünk haza, még egy kicsit nehéz volt, de már jól voltam! Már pénteken azaz másnap a császár után egész nap jöttem-mentem, bár akkor az pokoli volt, de úgy voltam vele, ha lefekszem, nem bírok felkelni! 1 hétre rá már semmi bajom nem volt, néha érzem még a vágást ahogy gyógyul, de semmi panaszom nincs. (azóta 3 hét telt el)
2009. okt. 23. 19:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát én 2 hétig szenvedtem vele.A seb szépen gyógyult, de rossz volt felkelni és lefeküdni az ágyba.
2009. okt. 23. 19:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát, akkor én se gyógyultam hamarabb. Igaz, 4,17 kg-s volt a gyerek. Most még nagyobb lesz, ezért gondolkodom, hogy megkérem a dokit, hogy legyen császár, félek már ekkorát megszülni. Csak a császár utáni heteken gondolkodtam, hogy hogyan oldom meg. A férjem 1 hetet tud velem itthon maradni, többet nem.
2009. okt. 23. 20:28
 6/7 anonim ***** válasza:
4180-g-mal született a lányom császárral. 1 hét után autót vezettem, főztem, moostam, takarítottam, mert muszáj volt. Nekem az első 3 három nap volt rossz, utána elviselhető, de egy másfél hét után azon kívül, hogy véreztem, meg kicsit érzékeny volt a vágás az ég világon semmi bajom nem volt.
2009. okt. 24. 22:39
 7/7 anonim ***** válasza:
én még 2 hete sincs hogy császárral szültem az elsö felkelés volt rossz hétfön császároztak pénteken mehettünk haza addigra márcsak a varrat miatti huzódást éreztem amiota azt is kiszedte a dokim nagyon jol vagyok a seb gyógyulásán kivül nem érzek semmit se.
2009. okt. 25. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!