Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Úgy jó ha akkor hívok mentőt...

Úgy jó ha akkor hívok mentőt ha elfolyik a magzatvíz?

Figyelt kérdés
2013. júl. 27. 16:29
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
48%

Nem tudom, minek pontoztok le, attól még igazam van. Pár hete egy mentőtiszt is megerősítette: mentőnek MINDENHOVA ki kell menni, még akkor is, ha a telefonbeszélgetésből már kiderül, hogy nem feltétlenül vészhelyzet. Mert kötelessége, nem tagadhatja meg, ahogy azt sem, hogy kórházba vigye onnan, ha látszólag nincs baja. Ha az emberke ragaszkodik hozzá, hogy kórházba vigyék, nekik el kell vinniük. Így szól a törvény. Amivel meg sokan vissza is élnek, nem mellesleg.

Ja, és ha arra hivatkoznak, hogy nincs pénzük tömegközlekedéssel hazamenni, még haza is kell vinni őket.

2013. júl. 29. 00:17
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Már csak azért is kötelességük bevinni, mert mi van, ha nincs autó, nincs szomszéd bácsi, nincs pénz taxira? Gyalog csak nem mehet be a vajúdó nő! Ha van sürgősebb eset, legfeljebb kicsit késnek, a szülés általában nem vészhelyzet, de szerintem is ki kell menniük.
2013. júl. 29. 01:27
 23/24 anonim ***** válasza:

Én is úgy tudom, hogy be KELL vinniük.

4 éve nekem is éjjel folyt a vizem. Senkit nem tudtam riasztani, taxit nem akartam hívni 1. mert nem mindenki visz el egy vízelfolyásos szülő nőt, 2 nem fizettem volna 20.000 Ft-t azért, hogy bevigyenek. Felhívtuk a mentőket, elmondtam, hogy elfolyt a vizem és 5 perces fájásaim vannak, 10perc múlva ott voltak értem. Ha nem így lett volna tuti panaszt teszek. Azt megértem, ha mondjuk később jön ki, de arról is tájékoztatniuk kell!

2013. júl. 29. 11:11
 24/24 anonim ***** válasza:
Érdekes. Én pont tegnap vittem szülő nőt kórházba MENTŐVEL. És nem is ritka eset, hogy a kismamát elsőbbségi úton /értsd kékvillogó sziréna/ szállítják a szülészetre. Ha megoldható más úton akkor az jó, mert nem foglal le kocsit, ha nem akkor pedig ott mentő. Szivesebben fogja szállítani a leendő kismamát, mint a részeg fejsérültet.
2013. júl. 29. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!