Szules utan a 2. napon mi az az anti-d injekcio amit kapunk? Miert kapjuk?
Figyelt kérdés
2009. okt. 22. 23:04
1/7 anonim válasza:
Én nem kaptam. D-vitamint a babák kapnak a kórházban, valamint K-vitamint és Bcg oltást.
2.5 hetes baba anyucija
2/7 anonim válasza:
Ezt az injekciót azok az anyukák kapják, akiknél Rh összeférhetetlenséget állapitottak meg a baabával. Azért kapják, hogy a következő terhességük során az antitestjeik ne támadják az eltérő Rh-jú magzatot. Ha jól tudom, az Rh- anyáknak mindenképp beadják.
3/7 anonim válasza:
Én Rh- vagyok, a lányom viszont rh+ lett, úgyhogy én kaptam. Az rh+ anyák nem kapnak ilyen injekciót.
4/7 anonim válasza:
Amit a 2. válaszoló írt, az nagyjából igaz.
De csak azok az RH- anyukák kapják, akiknek RH+ lett a babájuk. z én babám RH-, így nem kaptam.
5/7 anonim válasza:
Így van az utolsó válaszolónak van igaza.Én is rh - vagyok a lányom rh + lett és így kaptam, hogy ne okozzon gondot a következő babánál.
6/7 anonim válasza:
az első fiamnál nem kaptam a másodiknál már igen! 0 RH pozitiv vagyok,én is kaptam injekciót és mikor kérdeztem akkor az volt a válasz,hogy méhösszehúzó...
7/7 anonim válasza:
Szia!
RH negatív mamák kapják, ha a baba RH pozitív.
Én 4 gyermeket szültem, az első és harmadik baba után kaptam, ők pozitívak voltak, a másik kettő babám negatív.
Missed AB, illetve terhességmegszakítás után is kapják a negatív mamák, ha a baba apukája pozitív, megelőzésképpen a következő terhesség miatt.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!