Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szules utan a 2. napon mi az...

Szules utan a 2. napon mi az az anti-d injekcio amit kapunk? Miert kapjuk?

Figyelt kérdés
2009. okt. 22. 23:04
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Én nem kaptam. D-vitamint a babák kapnak a kórházban, valamint K-vitamint és Bcg oltást.

2.5 hetes baba anyucija

2009. okt. 23. 02:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt az injekciót azok az anyukák kapják, akiknél Rh összeférhetetlenséget állapitottak meg a baabával. Azért kapják, hogy a következő terhességük során az antitestjeik ne támadják az eltérő Rh-jú magzatot. Ha jól tudom, az Rh- anyáknak mindenképp beadják.
2009. okt. 23. 07:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én Rh- vagyok, a lányom viszont rh+ lett, úgyhogy én kaptam. Az rh+ anyák nem kapnak ilyen injekciót.
2009. okt. 23. 08:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Amit a 2. válaszoló írt, az nagyjából igaz.

De csak azok az RH- anyukák kapják, akiknek RH+ lett a babájuk. z én babám RH-, így nem kaptam.

2009. okt. 23. 11:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Így van az utolsó válaszolónak van igaza.Én is rh - vagyok a lányom rh + lett és így kaptam, hogy ne okozzon gondot a következő babánál.
2009. okt. 23. 14:56
 6/7 anonim ***** válasza:
az első fiamnál nem kaptam a másodiknál már igen! 0 RH pozitiv vagyok,én is kaptam injekciót és mikor kérdeztem akkor az volt a válasz,hogy méhösszehúzó...
2009. okt. 24. 15:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

RH negatív mamák kapják, ha a baba RH pozitív.

Én 4 gyermeket szültem, az első és harmadik baba után kaptam, ők pozitívak voltak, a másik kettő babám negatív.

Missed AB, illetve terhességmegszakítás után is kapják a negatív mamák, ha a baba apukája pozitív, megelőzésképpen a következő terhesség miatt.

Üdv.

2009. okt. 24. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!