Az uj H1N1 elleni injekció tényleg halált okoz? mert én alá irtam a suliba hogy kérem, és ha nem kapjuk meg meghalunk?
Dehogy öl meg! Egy csomó embert beoltottak már, és élnek. Egyszerűen kétkedéssel fogadják sokan, nem teljesen alaptalanul, de megölni nem fog.
Ha nem kapod meg sem halsz meg, max elkapod és ha otthon trónolsz vele, nem enyhék a tüneteid és csak akkor vánszorogsz el az orvoshoz, mikor már majd kiköpöd a tüdődet és tényleg rohadt szarul vagy már rég óta akkor.
Remélem megértetted, mert elég érdekesen fogalmazol....
dehogy haltok meg...:S
ígyse úgyse halsz meg akár beadatod, akár nem.
mé kéne nekem golyo,
nem vok cigány ha erre gondolsz am zé irok igy me má a f,sz kivan h ezzel baztatnak suliba h meg fogok emiat dögleni.
szal ezé.
nem ismersz szal ne itélkezz az hogy ilyen helyesirásra/rondabeszédre gondolsz akkk meg ilyen vok, ha meg a szleng am sajnálom a gyerekek 91% a szlenget használ! am kössz a válszokat
A szleng az tulajdonképpen az írástudatlanság stílusirányzatként történő beállítása.
Hogy te is értsd: ha nöm tudó íírnyi, akkó bunkó vagyol és míg büszke is vagyol erre, meee assziszöd hogy a menő
18.01-es temeg hülye vagy, bocs, lehet h amúgy nem, de ezzel az írással igen. mint láthatod énsem írok vmi szuperhelyesen, meg pontosan, de ettőlmég tisztában vagyok a magyar helyesírás szabályaival, eccerűen csak így írok, mert ígyszoktammeg és mert így kényelmes. de mindent letudok írni pontosan, nyelvtanilag helyesen.
azért mert vki szlengbe ír az nem a műveletlenség bizonyítéka, hanem a könnyű és gyors írás jelentése. szinte az összes fiatal így ír, de ettőlmég a fele sem műveletlen vagy bunkó, vagy paraszt.
ne általánosíts, az általánosítás a hülyék eszköze. csak rámondani tudják vmire h márpedig az úgy van, de se kivételeket nemismernek, és alapjábavéve nemgondolják át azt amit írnak, ugyanis ilyen szinte nemlétezik h vmit általánosítani lehetne.
"de mindent letudok írni pontosan, nyelvtanilag helyesen."
Hol? Ha még itt is ezt a b**i stílust használod, akkor mikor használod az igazi magyart? Fáj rendesen írni?
Amúgy nem kötelező belehalni az influenzába, tenni kell ellene.
képzeljétek hogy neten nem is ismert embereknek mi a f*sznak írjak szépen vagy helyesen? tudjátok megszoktam énis a szlenget...és am tudjátok hol lehet használni ha nem itt? az iskolában/munka hellyen
most ha úgy nézzük egy papír-ra tollal furább irni h pl:
magyar állampolgár vok... stbstb mint h nyomogatod itt a gombokat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!