Péterfyben szülés után, hogyan zajlik a pici anyakönyvezése? A szülés napjától kb. mikor kapjuk kézhez az anyakönyvi kivonatot?
Esetleg aki nem olyan rég szült a Péterfyben letudná írni,hogy hogy zajlik?Van egy ismerősöm aki tavaly szült ott, de már nem emlékszik pontosan a dolgokra, csak hogy nekik kipostázták.
Csak amiatt kérdem, hogy kb. mikor tudjuk majd elkezdeni intézni a papirokat az OEP-nél, meg a MÁK-nál.
2 éve az Istvánban szültem és ott a szülést követően 10 munkanap mulva lehetett az anyakönyvért menni.
Előre is köszi a válaszokat! :)
37+5h kismami
Szia!
Hívd fel a kórházat!
Én a múlt héten szültem (Szent Imrében), ott másnap megvolt az anyakönyvi és a lakcímkártya.
Az első 2 babámnál (János) szintén.
Amire várni kell (2-3 hét) az a TAJ kártya kipostázása.Tegnap a doktornénink azt ajánlotta, hogy a helyi REP-nél (OEP kirendeltség)kérje meg a férjem az igazolást a TAJ számról és azzal már beadhatjuk az igényléseket. Ma intézi, majd megírom, hogy sikerült-e?
Szia!
Fél perc alatt megkapta a férjem az igazolást.
A MÁK-tól elhozta a nyomtatványokat, holnap beadja az összes igénylést…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!