Mit jelent cx 2221? közel a szülés? Nagyon nagyokat rúg iszonyat fáj. és a hüvelyembe nagyokat nyilal. Menni alig bírok mert mintha nyomná valami ott lent és alig bírok fel kelni ha feküdtem. Miért vannak ezek?
Mondjuk én az utolsó 3 hetet így töltöttem a második babával. (Többször össze is estem, mert szabályosan kirúgta alólam a lábamat...)
Ettől mondjuk lehet, hogy Neked hamarosan beindul.
Szép szülést!
Hány hetes vagy?
Én 2222 után négy nappal szültem.
Nem vagyok se orvos, se szülésznő, de két gyerek után azt tudom írni, hogy a hüvelyi nyilallás majdnem biztos, hogy a méhszáj további tágulását jelenti, főleg ha érdekesen , lefelé a láb felé sugárzik.
2221 meg már elég szép érték egy szülés megindulásához....
én 38hetesen mentem dokihoz vizsgálatra, 2222-t állapított meg, és még aznap délután meg is született a babám.
Szerintem bármi lehet nálad is bármikor. :)
Könnyű szülést neked!!
A 2221-es méhszáj azt jelenti hogy 2 ujjnyira megrövidült a méhnyak és a külső meg a középső méhszáj 2 ujjnyira nyitva a belső meg 1-re.A hüvelyi fájdalom meg a tágulástól van.
39+3hetes vagyok és Vasárnap óta 2222-es a méhszájam,de még nem szülök,remélem nem soká beindul.Nekem is nyíllal a hüvelyem és délutánig görcsölgettem is.
Könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!