Utolso heteket taposo kismamak es gyerekes anyukak: szerintetek eselyes h a keddi hidegfront szulesindito lehet?
Kb 8 fokot fog esni a homerseklet.
Aki mar szult nyaron volt h ilyentol indult be? Azert hetvegen veglegesitem a csomagot.
36+2 km
Sziasztok!
holnap leszek 39 heteske, s már úgy várom a szülést, mint a Messiást. A meleg annyira nem is zavar (én a hideget bírom rosszul), de már minden bajom van alaphangon is :)
Visszatérve a frontra, ez az utolsó reményem a szülésre, aztán feladom a kétségbeesett akarásomat a kismanóm megszületésére. Ma megyek ctg-re, elvileg egy ujjnyira nyitva vagyok (ami ugyebár nem jelent túl sokat), viszont a babám becsült súlya elég nagy. Ezért próbálom siettetni a szülést (nagyon nem szeretnék császárt, de a baba mérete miatt folyton ezzel fenyegetnek...), s hát a dokim is elmegy a héten nyaralni, szóval a kiírt időpontban amúgy sem lesz itthon, tehát emiatt is jó lenne már holnap megszülni :) Próbálkoztam pár szülés megindító praktikával, de egyik sem használt: megbeszéltem a kis Drágámmal, hogy most már jó lenne, ha kibújni, mert szeretném a karjaimban tartani; ittam tonicot, málnalevélteát, összebújtunk apával a doktor javaslatára, hatalmas séta és egy nagytakarítás után sem történt semmi. Nagyon remélem, hogy a hidegfront tényleg segít... mindannyiunkon... :)
Könnyű és gyors szülést mindenkinek!
Sziasztok kismamák!
Hogy vagytok? Egyben vagytok még? CTG mit mutat, és milyen gyakran jártok?
Éjjel valakinek nem indította be a babát a nagy szélvihar? Én megkértem a kisfiam, hogy péntekig még várjon, akkor jön az újabb hidegfront, viszont akkor már a kiíírt időpont előtti két héten belül születne.
Sziasztok!
Nekem a pici fiam augusztus 5-én született meg. :) Jól vagyunk és a nagylányom szépen fogadta a tesó érkezését.
Kedves Kérdező egyben vagytok még? Többiek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!