Utolso heteket taposo kismamak es gyerekes anyukak: szerintetek eselyes h a keddi hidegfront szulesindito lehet?
Kb 8 fokot fog esni a homerseklet.
Aki mar szult nyaron volt h ilyentol indult be? Azert hetvegen veglegesitem a csomagot.
36+2 km
3.vagyok.
Én a Máv-ba szültem 3 éve :-).
3,7 vagyok.
Igen, tudtam. Vasárnap szültem, ha nem indult volna be, hétfőn indítottak volna. Annyi volt csak, hogy a toxémia miatt nem sétálgathattam, mert végig rajtam volt a ctg.
Ügyeletesnél szültem és meg voltam elégedve. A szülésznők, akik az osztályon is vannak, nagyon jók, a csecsemősök már nem annyira :-). Tisztaság van, 3 ágyas szobák vannak, külön wc-vel, zuhanyzóval.
Könnyű szülést!:-)
3,10 vagyok.
Igen, tudtam. Vasárnap szültem, ha nem indult volna be, hétfőn indítottak volna. Annyi volt csak, hogy a toxémia miatt nem sétálgathattam, mert végig rajtam volt a ctg.
Ügyeletesnél szültem és meg voltam elégedve. A szülésznők, akik az osztályon is vannak, nagyon jók, a csecsemősök már nem annyira :-). Tisztaság van, 3 ágyas szobák vannak, külön wc-vel, zuhanyzóval.
Könnyű szülést!:-)
Sziasztok!
Hogy vagytok?
Hát én nagyon rosszul aludtam. :( Már kezdtem azt hinni, hogy megyek szülni. Nem találtam a helyem és a baba is igen élénken mocorgott és azt néztem, hogy most folyik e el a magzat vizem. De nem. Egyben vagyunk és mostanra le is csitult.
Állítólag amíg aktívan mozgolódik, addig nem lesz szülés. De még nem szültem, így nem tapasztaltam :)
Én is nehezen alszom, de a meleg miatt, meg folyto nfelkelek pisilni 2kor és 5kor.
Hát ha a kedd nem is indít be minket, legalább kicsit lehűl a levegő.
Én 39 hetes vagyok és nekem is minden reményem a hidegfrontban van.:D nagyon nyűgös vagyok a meleg miatt, a lábam,kezem hatalmasra dagadt, alig tudok aludni, mert fájnak az ízületeim, szóval én már nagyon nyomnék.:D
De jó látni, hogy nem csak én várom messiásként a frontot.:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!