Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Utolso heteket taposo kismamak...

Utolso heteket taposo kismamak es gyerekes anyukak: szerintetek eselyes h a keddi hidegfront szulesindito lehet?

Figyelt kérdés

Kb 8 fokot fog esni a homerseklet.

Aki mar szult nyaron volt h ilyentol indult be? Azert hetvegen veglegesitem a csomagot.

36+2 km

2013. júl. 26. 12:59
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

3.vagyok.

Én a Máv-ba szültem 3 éve :-).

2013. júl. 26. 21:55
 12/33 A kérdező kommentje:
És milyen tapasztalatod volt? Tudtál hüvelyi úton szülni a toxémia miatt?
2013. júl. 27. 07:46
 13/33 anonim ***** válasza:

3,7 vagyok.

Igen, tudtam. Vasárnap szültem, ha nem indult volna be, hétfőn indítottak volna. Annyi volt csak, hogy a toxémia miatt nem sétálgathattam, mert végig rajtam volt a ctg.

Ügyeletesnél szültem és meg voltam elégedve. A szülésznők, akik az osztályon is vannak, nagyon jók, a csecsemősök már nem annyira :-). Tisztaság van, 3 ágyas szobák vannak, külön wc-vel, zuhanyzóval.

Könnyű szülést!:-)

2013. júl. 27. 08:16
 14/33 anonim ***** válasza:

3,10 vagyok.

Igen, tudtam. Vasárnap szültem, ha nem indult volna be, hétfőn indítottak volna. Annyi volt csak, hogy a toxémia miatt nem sétálgathattam, mert végig rajtam volt a ctg.

Ügyeletesnél szültem és meg voltam elégedve. A szülésznők, akik az osztályon is vannak, nagyon jók, a csecsemősök már nem annyira :-). Tisztaság van, 3 ágyas szobák vannak, külön wc-vel, zuhanyzóval.

Könnyű szülést!:-)

2013. júl. 27. 08:16
 15/33 anonim ***** válasza:
Mind a 2x elírtam, 3 és 11 válaszoló voltam :-)
2013. júl. 27. 08:19
 16/33 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hogy vagytok?

Hát én nagyon rosszul aludtam. :( Már kezdtem azt hinni, hogy megyek szülni. Nem találtam a helyem és a baba is igen élénken mocorgott és azt néztem, hogy most folyik e el a magzat vizem. De nem. Egyben vagyunk és mostanra le is csitult.

2013. júl. 28. 07:07
 17/33 A kérdező kommentje:

Állítólag amíg aktívan mozgolódik, addig nem lesz szülés. De még nem szültem, így nem tapasztaltam :)

Én is nehezen alszom, de a meleg miatt, meg folyto nfelkelek pisilni 2kor és 5kor.

Hát ha a kedd nem is indít be minket, legalább kicsit lehűl a levegő.

2013. júl. 28. 07:39
 18/33 anonim válasza:

Én 39 hetes vagyok és nekem is minden reményem a hidegfrontban van.:D nagyon nyűgös vagyok a meleg miatt, a lábam,kezem hatalmasra dagadt, alig tudok aludni, mert fájnak az ízületeim, szóval én már nagyon nyomnék.:D

De jó látni, hogy nem csak én várom messiásként a frontot.:)))

2013. júl. 28. 17:35
 19/33 anonim válasza:
utolsó vagyok, azt elfelejtettem írni, hogy a hidegfront mellett az is van, hogy a légnyomás erősen változni fog, mert eső-zivatar várható és állítólag az még jobban hat a babákra, szóval biztos lesz olyan, aki ennek hatására megy majd a kórházba..másnap engem amúgy is befektetne a doki, szóval ezért sem bánnám, ha beindulna magától...
2013. júl. 28. 17:57
 20/33 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Miét fektetnek be? be?
2013. júl. 28. 18:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!