Gondolom alkati kérdés is. Világ életemben 45-50 kg közt ingáztam, vékony testalkatú vagyok, szóval nem lett nagy hasam terhesség alatt. Kb max 10 kg híztam.
Én 55 kg vagyok alap állapotban, tehát nem terhesen. Nekem rögtön lement a nagy has, mikor hazajöttem 3 nap után a körházból, már csak egy pici pocakom maradt, kb mint aki jóllakott. De az is hamar leolvadt utána.
2013. júl. 24. 09:08
2/9 anonim válasza:
1 hónapja szültem, kb 2 hét után néztem ki úgy mint aki nem szült (mások szerint), de én még most is sokallom a pocakom, mert világéletemben lapos voltam (sajnos nem csak hason :D), szóval én is várom a reménykeltő válaszokat, hogy ez még mehet e lejjebb...
(Amúgy kilóra kevesebb vagyok, mint terhességem előtt)
2013. júl. 24. 09:52
3/9 anonim válasza:
Ez csak alkti kérdés. Van akinek soha, van akinek nagyon gyorsan. Én soha nem voltam hízékony, gyorsan vissza is ment a hasam.
2013. júl. 24. 09:52
4/9 anonim válasza:
Alkati kérdés. Nekem szülés után 3 hónappal már olyan volt, mind eredetileg. Amúgy ruhában 1-2 hét után nem látszott, has nem maradt csak a megnyúlt bőr.
2013. júl. 24. 10:36
5/9 anonim válasza:
53 kg voltam szülés előtt, mindig is vékony voltam.
Fél éve szültem és egyszerűen nem akar lejjebb menni a hasam. :(((
Mindenhol visszaálltam a régi formámra, kivéve a hasamat. :(
2013. júl. 24. 10:39
6/9 anonim válasza:
Én 47 kilóval estem teherbe,57 kilóval mentem szülni.
6 hónapja szültem,a hasam már teljesen a régi.
Már szülés után 3 hónappal,se látszott semmi a terhességemből.
Azóta még fogytam is.Most 45 kiló vagyok.
2013. júl. 24. 12:00
7/9 anonim válasza:
Szerintem a baba méretétől is függ, első babám nagy volt, hasam is óriási, kb 4 hónap alatt ment le a hasam. Második babám kicsi lett,hasam sem volt olyan nagy, szülés után kb másfél héttel már nem volt hasam!
2013. júl. 24. 12:44
8/9 anonim válasza:
Szia!Én császárral szültem,azt mondják úgy lassabban megy le a pocak.Kb.3 hónap kellett,mire visszaállt a "rend".Mára vékonyabb vagyok,mint előtte.Kitartás!Nem fog úgy maradni. :)
2013. júl. 26. 06:42
9/9 morisszon válasza:
Szia!
Nekem írt fel a dokim haskötőt, 3000 ft, nem vészes 3-4 nap használat után teljesen lement a hasam! Csak sajna kockákat nem csinált :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!