Rettegek a szüléstől, mit tegyek, h elmúljon?
"Csak a sürgősségi császárnál fordulhat elő, hogy nem hat az érzéstelenítő, bár szerintem a legtöbb anyuka csak erősen túloz, mert nem bírja elfogadni, hogy császárral kellett szülnie, ezért beállítja a világ legmocskosabb dolgának."
Igen, az első sürgősségi volt és szóltam, hogy ne vágjon még, mert még érzek mindent.De muszáj volt.Kaptam gázt, de még így is élesebben éreztem a fájdalmat.Rettenetes volt.
Nem gondolom, hogy bebeszéltem magamnak, főleg, hogy a második császárt egyáltalán nem éltem meg tragikusnak és mikor kimondta az orvos, hogy most már császár még örültem is, hogy majdnem 3 nap vajúdás és túlhordás után meglesz a baba.Nem tartom mocskos dolognak, még ha simán szerettem volna szülni akkor se.
Nem is értem mitől jött most ennyire elő a félelmem.
Elsőnél fél órán múlt, h nem maradtunk ott mindketten.Második egy csoda volt a császár ellenére is.
Napközben nem is gondolkkozok ilyeneken, csak várom a babát nagy örömmel.Este viszont képtelen vagyok elaludni, mert előjön a félelem, de inkább már rettegés.
Nagyon olyan érzésem van, hogy nem húzom ki a kiírt időpontig.
Masodik valaszolo vagyok. En nem gondolom egy percig sem hogy hisztizel - mint itt valamelyik joszandeku valaszolo. Nekem ugyan volt idejuk berakni a tut a gerincembe - epidural- de mikor kozeledik a kitolas ideje leveszik az adagot, hogy erezd a fajdalmakat. Mit akarok ezzel? Csak azt, hogy a doki dontott: csaszar! Percek alatt a mutoben voltam. Az anesztes szo szerint repult "utanam" ugy allitotta be a fajdalomcsillapito adagot. Hidd el, nem ereztem semmit! Annyit, hogy gondolom ahogy vettek ki a Kisfiamat, es ahogy kitisztithattak, mozogtam egy kicsit. Az anesztes folyamatosan kozvetitett meg azt is kikotyogta, hogy mekkora bunkok voltak, hogy hagytak engem szenvedni meg sem tudtam volna szulni mert a baba nyakan tobbszorosen volt a zsinor es tul rovid volt!
Szoval en arra gondoltam, hogy itt lesz a Kisfiam hamarosan. El sem tudtam kepzelni mikor a szobaban ahol vajudtam ki volt keszitve egy bolcsoben a kis babasapi, rekli es peluska. Ferjemmel, anyosommal nezegettuk stb.
Hidd el a nagytobbsegnek minden siman megy es neked is ugy fog mert van ido, hogy minden siman menjen!
Jaj nekem is mondtak remsztorikat de mar meg sem hallottam. Ugy voltam vele, ha szemelyesen meseli akkor tulelte. A mutet ok lesz. Utana lesz nehez felkelni es elmenni pisilni. Frankon nekem az volt a legnehezebb!!! Engem kapcsoztak. Rettegtem, hogy fajni fog ha kiveszik. Semmit nem ereztem!
Minden rendben lesz hidd el!
Ne félj. Sokkal rosszabb , ha teljesen ráparázol!!!
Minden rendben lesz! :)
Nyugodj meg szépen, nézz valami jó kis filmet, vagy olvass valamit, ami kikapcsol. :)
Gondolj a babádra, esetleg beszélgess vele, és tényleg ne idegeskedj, megérzi a baba, az meg nem jó. :)
És: ha a kis celeb nőcskék kibírják, akkor nehogymá' majd pont te nem! :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!