Más is ennyire fél vagy félt a szüléstől?
Figyelt kérdés
37 hetes kismama vagyok és egyre jobban félek a szüléstől,a vérnyomásomra már napi 4X1 dopegytet szedek és az se tudja szinten tartani annyira ideges vagyok :(2013. máj. 23. 10:16
2/5 anonim válasza:
Igen én is rettegtem, 40+3-ra szültem és egyre inkább gyűlt bennem a feszkó:) Amikor túl voltam rajt, akkora kő esett le a szívemről...
Az egyébként érdekes, hogy ez volt a harmadik szülésem és ettől féltem a legkobban. De nem volt vészes. Oxitocinnal szültem, 3 óra volt az egész, 4 nyomásra megszületett a fiam:) Hétfőn lesz 2 hetes:)
3/5 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Ez az én kérdésem volt anno.Rettegtem.Olvasd végig,ha van időd.Nagyon sok hasznos tanácsot,kedves ,megnyugtató szavakat kaptam.
És tényleg gyönyörű élmény maradt a szülésem! :)
Nyugi,minden rendben lesz!Könnyű szülést neked!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm,elolvastam javarészt :) Próbálom magam nyugtatni,mert bent tuti nem marad!Párom nélkül én se mennék be semmiképp!Dokim azt mondta vajúdunk kicsit és hátha könnyen meg is leszünk aztán lehet babázni,hát bízom benne :( Nagyon szeretném már látni a kislányomat,úgyhogy meg kell embereljem magam mostmár!
2013. máj. 23. 10:32
5/5 anonim válasza:
Nem félek. Egyelőre nem látom értelmét, hogy előre stresszeljem magam. Majd úgyis fognak segíteni, szóval mitől parázzak? 39 hetesen egyedül mentem mindenhova, bár most az utolsó napokban inkább itthon vagyok. Egyedül attól félek egy kicsit, hogy hogy fog beindulni a dolog meg, hogy párom itthon legyen, de magától a szüléstől egyáltalán nem félek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!