Hányas ruhácskát tettél a babának a hazahozós csomagba?
38+5 hetes vagyok, és még mindig nem pakoltam össze a baba csomagját. Nekünk a kórházba nem kell semmi a babának, csak a hazahozáshoz kell ruha. Azért nem pakoltam még össze a csomagját, mert mindig mikor nekiállok, és nézegetem a pici bodykat és rugikat, nem tudom be merjem-e rakni az 56-os kis body-t meg rugit, mert annyira aprók, hogy attól tartok nehogy kicsi legyen majd a babának, és ne tudjuk ráadni. Vagy ha 62-est teszek, az meg nem lesz rá hatalmas?
Ti hányas méretű rucikat pakoltatok be?
Köszönöm.
Az én kisfiam 4 kg-van és 51 cm-vel született, és a C&A-s 56-os szettből majd kiesett! :-D
Én rápróbáltam míg a kórházban voltunk, hogy hanyas méret kell neki, és apuka még akkor ment el egy-két db 50-es holmit venni. Szerencsére nyár volt, így nem kellett sok cucc. :-D
Body+rugi 56-os,mivel télen szültem bundazsák 62-es.
54cm-vel született a fiam és 4 kg-mal,feszült rajta rendesen az 56-os cucc :D
Hidd el, hogy jó lesz neki az 56-os méret! :)
Kisfiam 59 centivel született, és még pár hétig simán jó volt neki az 56-os.
Én se hittem el! :-)
De tényleg rá se tudtam adni, mert leesett a válla :-)
Egyébként mennyire saccolják a súlyát? Abból is lehet egy picit következtetni a nagyságára.
3-as voltam :-)
Tedd be nyugodtan az 56-osat. Szerintem minden elsőgyerekes anyuka hitetlenkedik, hogy az a pici ruha elég lesz, de tényleg elég. Majdnem 1,5 éves a lányom, és most meg már alig hiszem el, hogy olyan pici is volt.
Mivel februárban született én inkább meleg ruhát raktam össze neki, és apuka azt hozta be a hazahozatalra. Most body, rugi és vékony sapi is elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!