Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Fáj neked, ha nem hanyatt...

Fáj neked, ha nem hanyatt fekve szülök?

Figyelt kérdés

Teret kívánok adni a csaászár, beöntés, neon, és hideg mellett kardoskodó szülő nőknek. Hogy ne más kérdésre kelljen írniuk ezt a választ.

És igen: én megszülnék a csipkebokorban is, ha úgy adódik. Van két gyerekem. A szülés egészséges és csodálatos dolog.

Ne írj komplikációkról! Előbb maradjunk az alapesetnél.

2009. okt. 20. 08:10
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%

nekem nem fáj, ha te hanyatt fekve szülsz.de neked biztos, hogy nekem nem fáj a császár metszés.

mi ez a provokáció megint?

2009. okt. 20. 08:20
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
kedves kérésíró.lehet,hogy még nem ittam elég kávét,de igazából nem értem mit szeretnél.én szerintem a hanyatfekve szülés a legfájdalmasabb,mert a gravitáció nem segít semmit.csak kényelmes a dokinak,mert igy premierplán lát mindent.én a szülőszéken szerettem volna szülni,de nem engedtek.hogy miért nem hagyják szülni a nőket úgy ahogy nekik a legkényelmesebb,hamár a fájdalmat se kívánják csillapítani ezt nem tudom.erre voltál kíváncsi?nekem nem fáj.tedd azt,és úgy,ha megteheted.
2009. okt. 20. 08:25
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
utolsó vagyok,gondolom te otthon szeretnél szülni,ott megteheted.bátor vagy ,én nem merném,nyuszi voltam hozzá.
2009. okt. 20. 08:27
 4/33 anonim ***** válasza:
100%
Én sem igazán értem?! Pontosabban min szeretnél vitázni? Én császáros voltam, így alakult... az hogy más hogy szül vagy hogy nem, az az ő dolga és nem "fáj" nekem. De pontosíts mit szeretnél.
2009. okt. 20. 08:35
 5/33 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a szülés egészséges és csodálatos dolog, de ma még nagyon sok helyen nem az anya dönti el, hogy hogyan, milyen előkészítés után szül, hanem a kórházi rutin, amibe a dolog főszereplőjének, a szülő anyának általában nem sok beleszólása van. Persze, vannak szerencsés kivételek és az utóbbi 20 évben rengeteget változtak a dolgok (17 éves a nagy fiam!), de még nagyon szülész-központú a szülés-vezetés, általában csupán arról szól, hogy az orvosnak hogyan jobb.... Azt, hogy a császár milyen, szerencsére nem tudom, de láttam császáros befejezés után közvetlenül a barátnőmet...hát, az alapján áldom a sorsot, hogy mind a 4 gyerekemet simán szülhettem. Kedves kérdező! Szerintem ezen kár vitázni, szüljön mindenki úgy, ahogy tud és engedik neki. Az ideális helyzettől úgyis messze vagyunk még :))
2009. okt. 20. 08:36
 6/33 anonim ***** válasza:
86%
Mi bajod van?Egy szót sem érteni abból amiket irkálsz.Nekem speciel tök mindegy hogy szülsz,tőlem fejen állva is.
2009. okt. 20. 08:42
 7/33 anonim ***** válasza:
71%
Ennyire ráérsz?????????
2009. okt. 20. 08:52
 8/33 anonim ***** válasza:
86%

Ez nekem magas......

Fogalmazd meg értelmesen,vagy inkább ne írj ki semmit.

Nekem az nem fáj hogyan szülsz,elég volt a sajátom.

Az igaz a szülés egy csodálatos,de fájdalmas folyamat.Mindenki egyénenként éli meg.

2009. okt. 20. 08:52
 9/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha én nem kórházban szülök, hanem csipkebokorban, azt hiszem, nem élne a babám.
2009. okt. 20. 09:35
 10/33 anonim ***** válasza:
100%

Hát erre a kérdésre a helyes válasz: akárhogyan is szülsz, az nekem biztos nem fáj. :-D

Egyébként én sem értem, mit szeretnél.

2009. okt. 20. 09:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!