nekem nem fáj, ha te hanyatt fekve szülsz.de neked biztos, hogy nekem nem fáj a császár metszés.
mi ez a provokáció megint?
2009. okt. 20. 08:20
2/33 anonim válasza:
kedves kérésíró.lehet,hogy még nem ittam elég kávét,de igazából nem értem mit szeretnél.én szerintem a hanyatfekve szülés a legfájdalmasabb,mert a gravitáció nem segít semmit.csak kényelmes a dokinak,mert igy premierplán lát mindent.én a szülőszéken szerettem volna szülni,de nem engedtek.hogy miért nem hagyják szülni a nőket úgy ahogy nekik a legkényelmesebb,hamár a fájdalmat se kívánják csillapítani ezt nem tudom.erre voltál kíváncsi?nekem nem fáj.tedd azt,és úgy,ha megteheted.
2009. okt. 20. 08:25
3/33 anonim válasza:
utolsó vagyok,gondolom te otthon szeretnél szülni,ott megteheted.bátor vagy ,én nem merném,nyuszi voltam hozzá.
2009. okt. 20. 08:27
4/33 anonim válasza:
Én sem igazán értem?! Pontosabban min szeretnél vitázni? Én császáros voltam, így alakult... az hogy más hogy szül vagy hogy nem, az az ő dolga és nem "fáj" nekem. De pontosíts mit szeretnél.
2009. okt. 20. 08:35
5/33 anonim válasza:
Igen, a szülés egészséges és csodálatos dolog, de ma még nagyon sok helyen nem az anya dönti el, hogy hogyan, milyen előkészítés után szül, hanem a kórházi rutin, amibe a dolog főszereplőjének, a szülő anyának általában nem sok beleszólása van. Persze, vannak szerencsés kivételek és az utóbbi 20 évben rengeteget változtak a dolgok (17 éves a nagy fiam!), de még nagyon szülész-központú a szülés-vezetés, általában csupán arról szól, hogy az orvosnak hogyan jobb.... Azt, hogy a császár milyen, szerencsére nem tudom, de láttam császáros befejezés után közvetlenül a barátnőmet...hát, az alapján áldom a sorsot, hogy mind a 4 gyerekemet simán szülhettem. Kedves kérdező! Szerintem ezen kár vitázni, szüljön mindenki úgy, ahogy tud és engedik neki. Az ideális helyzettől úgyis messze vagyunk még :))
2009. okt. 20. 08:36
6/33 anonim válasza:
Mi bajod van?Egy szót sem érteni abból amiket irkálsz.Nekem speciel tök mindegy hogy szülsz,tőlem fejen állva is.
2009. okt. 20. 08:42
7/33 anonim válasza:
Ennyire ráérsz?????????
2009. okt. 20. 08:52
8/33 anonim válasza:
Ez nekem magas......
Fogalmazd meg értelmesen,vagy inkább ne írj ki semmit.
Nekem az nem fáj hogyan szülsz,elég volt a sajátom.
Az igaz a szülés egy csodálatos,de fájdalmas folyamat.Mindenki egyénenként éli meg.
2009. okt. 20. 08:52
9/33 anonim válasza:
Ha én nem kórházban szülök, hanem csipkebokorban, azt hiszem, nem élne a babám.
2009. okt. 20. 09:35
10/33 anonim válasza:
Hát erre a kérdésre a helyes válasz: akárhogyan is szülsz, az nekem biztos nem fáj. :-D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!