Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi miatt lehet, hogy vajúdás...

Mi miatt lehet, hogy vajúdás alatt sokan hánynak?

Figyelt kérdés
Én is hánytam anno,vagyis úgy éreztem,hogy kell,de végül alig jött valami. Hányingerem volt 1 órán keresztül,de ez miért van?
2013. júl. 2. 13:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én 2x vagy 3x is hánytam...állítólag akkor szokott ilyen rosszullét jelentkezni, amikor a méhszáj 3-4 ujjnyira nyitva van. Hogy pontosan miért, azt nem tudom.
2013. júl. 2. 14:01
 2/12 anonim ***** válasza:
nem tudom,de állítólag a tágulás miatt.Én is mindkét szülésemnél hánytam 2x-3x
2013. júl. 2. 14:03
 3/12 anonim ***** válasza:
Én hánytam vagy 8-szor. Akkor azt mondta a szülésznő, hogy a fájdalom miatt van. Nekem indították, így 4 órán keresztül szinte egybefüggő fájásaim voltak + hánytam. Azt hittem meghalok. :)
2013. júl. 2. 14:04
 4/12 anonim ***** válasza:
Tisztul a szervezeted a szülés előtt, mielőtt áthalad a baba, ez egy természetes dolog. Én is végigéltem kétszer, harmadszorra is biztosan ez lesz. Nálam hányás+hasmenés is van, tök jó :)
2013. júl. 2. 14:24
 5/12 anonim ***** válasza:
A méhösszehúzósások ingerlik a gyomrot, ennyi az oka.
2013. júl. 2. 19:30
 6/12 anonim ***** válasza:
3x szültem egyiknél sem volt ilyen problémám:)
2013. júl. 2. 22:28
 7/12 anonim ***** válasza:
Én is hánytam. Azt gondolom/tam, hogy a fájdalomtól. Mikor tini koromba elkezdtem menstruálni, borzaszó görcseim voltak és akkor is hánytam, szinte minden hónapban.
2013. júl. 2. 22:30
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem fájt nagyon,mégsem hánytam...
2013. júl. 2. 23:58
 9/12 anonim ***** válasza:
Én csak az ingert éreztem, de nem hánytam, pedig kértem egy tálat is a biztonság kedvéért. Az erős összehúzódás miatt van, ahogy préseli ki a méh a babát. Azt mondta a szülésnő, hogy ez pl. egy nagyon jó jel, ha ilyet érez valaki, mert akkor jól halad a dolog. Én az inger érzés után már 1 órával a kezemben tartottam a kicsit. :)
2013. júl. 3. 11:22
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:) nekem is mondták,hogy ez jó jel,de azt nem,hogy miért. Nekem összesen 6 óra volt az egész,de még 4 óra volt a hányástól számítva a fiam születése.
2013. júl. 3. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!